CORSO

  • бул. Цар Освободител 10
  • Ресторант/Бар: +359 888 100 113, тел. Улица: 0888 838 228
  • 08:00 – 00:00

Представяме ти различен, завладяващ стил, въздействащ не само визуално, но и оставящ трайно усещане за качество, топлина и уют. Corso е кулинарен център с иновативна концепция, разположен на три етажа – място за отдих, приятелски и бизнес срещи, място където може да влезнеш по всяко време на деня и да намериш нещо по твоя вкус.

Срещу Руската Православна Църква, от жълтите павета продължаваме навътре в сградата на бившия Минералсувенир, привлечени от аромата на току-що изпечени кроасани и топло кафе – озоваваме се  на малка италианска  уличка. Потопени сме в италианския дух на кафето приготвено от бариста, на прясно приготвената паста, свежи и натурални кулинарни продукти и вино, които можем да си закупим за вкъщи. Напълно завладяни от ароматът и на прясно изпечен хляб и домашни сладкиши, точно както когато се разхождаме по Corso-то на някой италиански град, продължаваме нагоре.

Няколко стълби по-нагоре, ни отвеждат до завладяващ кафе-бар.

Той отключва усещането ни за красотата на малките неща в живота чрез разчупения си стил. Пренася ни в модерна обстановка и прекрасна градина, в която няма как да не изпитаме необходимост да останем още малко.  Преди или след вечеря можем да се насладим и разпуснем в ритъма на приятната музика, за която ще се погрижи DJ или изпълнения на живо.

И на върха е идеалното съчетание за всички сетива – потапяме се в уюта на елегантния ресторант с изглед към случващото се навън. Удобно настанени се наслаждаваме на вкусно приготвените интересни предложения на кухнята – пица на пещ, сочно и крехко барбекю, приготвено на Big Green Egg, различни сезонни предложения. Наслаждаваме се на компанията си на фона на приятна музика и вино от широката селекция вина от Новия и Стария свят. Изкушени от впечатляващата иновативна концепция за закупуване на висок клас вино на изключително добра цена, взимаме и бутилка за вкъщи.  

В Corso всеки може да развихри въображението си по всяко време на деня, всеки ден от годината и да отпразнува различни поводи на преференциални условия.