Сериали на седмицата: Panic, Hacks и Lisey’s Story

Какво си струва да гледаме сред новите заглавия напоследък

0 коментара Сподели:

Във времената, в които живеем, със сигурност не страдаме от липса на неща за гледане. И все пак в океана от дигитални емоции, с които стрийминг платформите ни заливат, няколко предложения за забавление изглеждат доста по-привлекателни от останалите. Тази седмица това са сериал за най-шокиращото реалити шоу на света Panic; най-забавната дама в историята на Лас Вегас Hacks и сериал по роман на Стивън Кинг Lisey's Story.

Panic

Какво ще се получи, ако в близко бъдеще се появи реалити шоу за тийнейджъри от следващо ниво, в което хора остават затворени в малък тексаски град при ниво на риск почти колкото в кървави гладиаторски борби? Отговора можете да откриете в най-новия сериал с Оливия Уелч (Олив от Modern Family) в главната роля. Историята всъщност е адаптация по романа Паника от 2014, а в ролята на шеф-сценарист е авторката на литературния оригинал Лорън Оливър.

Ако си падате по напрегнати ситуации и красиви хора, които изпадат в тях, това е идеален сериал за вас.

Hacks

Актрисата Джийн Смарт е по-голяма от живота с роли в сериали като Fargo, Frasier, Watchmen и Mare of Easttown. Тук тя се превъплъщава в Дебора Ванс, измислена героиня, събирателен образ от няколко велики дами в стендъпа, която се сблъсква с достоен опонент – млада мацка с не по-малко пиперлив език (в ролята Хана Айнбиндер).

Резултатът е свежа комедия, такива, каквито напоследък рядко се появяват в условия на политическа коректност.

Всичко това поднесено в 10 вълнуващи, пълни с емоции епизода, които просто се консумират на един дъх.

Lisey's Story

Адаптациите по Стивън Кинг не са новост, но той рядко се ангажира дотолкова с дадения проект, че чак да участва активно в създаването му. Такъв обаче е случаят с минисериала по романа Историята на Лизи, където авторът е и единствен сценарист. Продуцент пък е легендата Джей Джей Абрамс, режисьор чилийският майстор на хоръра Пабло Ларайн, а главната роля се изпълнява от Джулиан Мур в поредното ѝ спиращо дъха актьорско изпълнение.

Епизодите са 8, а историята е толкова увлекателна, че чакаме всеки следващ от тях с изгризани от нетърпение нокти.

Абсолютен психо шедьовър!

3 причини да гледаме Cruella

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *