СЕДМИЧНАТА СЕЛЕКЦИЯ НА KIWEE

Black February с Jagwar Ma, FKA Twigs, Major Lazer, Pharrell, Mr.Carmack, Black Atlass и Melo-X

  • 06.02.2014
  • от Kiwee

Jagwar Ma – Uncertainty

Jagwar Ma - психаделик денс групата от Австралия показаха клип към песента Uncertainty, която излезе с албума Howlin’ през 2013. Магическото видео идеално пасва на уникалния саунд на групата. Jagwar Ma - must hear.

FKA Twigs – Hide

Kiwee

Разчупващата граници Twigs в ексклузивна сесия с Yours Truly. В кратка пауза FKA Twigs отскача до разрушено Майско селище, за да заснеме видео към секси slow-jam версия на парчето Hide ot EP-то й.

 

Major Lazer featuring Pharrell – Aerosol Can

Major Lazer и Pharrell - super. Williams тази година не се спира и за пореден път прави featuring, който си заслужава наистина.

 

Mr.Carmack - Stroke it for me

Kiwee

Aaliyah продължава да вълнува продуцентите и талантливия Mr.Carmack е избрал една от любимите ни песни за този адски добър ремикс.
Rock the boat + супер смуути инструментал.

 

Black Atlass - Blossom

 
Kiwee
 

 

Невероятен глас, който не можете да забравите - момчето от Montreal е ултра талантлив изпълнител - подвизава се между стилове като R&B и експериментална електроника, а класическият вокал на Black Atlass пасва като парче от пъзел.

 

Melo-X - Drunk in Lust

 
Kiwee
 
 

И не на последно място Melo-X и Drunk in Lust - трябваше малко Beyonce - ето го пречупено през нетипичния поглед на Melo.