Beyonce с нов албум и 17 клипа

Певицата изненада с чисто нов албум точно преди празниците

  • 13.12.2013
  • от Ели Цонова

Когато някой изпълнител подготвя албум, обикновено е обявено месеци преди това. Затова и ние бяхме изумени, когато рано днес не кой да е, а именно Beyonce изненада феновете си с чисто нов албум. Не само, че албумът включва 14 нови парчета, но и цели 17 клипа.

Певицата обяснява неочакваната поява на новия си студиен албум с това, че й е писнало вечно да трябва да се съобразява със срокове, и е искала просто да издаде „Beyonce”, когато е готова с него. Албумът е подарък за феновете й и може ексклузивно да бъде закупен в iTunes. По този начин B се надява да осъществи по-директен контакт с феновете си и обявявайки сама издаването му, да направи албумът още по-личен.

 

„Beyonce” е петият студиен албум на Queen B, като не само появата му е нестандартна, но и комбинацията от парчета и визуални материали. Самата Beyonce го определя като напълно естествено развитие, защото тя не само чувства музиката, но и я вижда много ясно, свързвайки емоциите, които чувства, с определени образи.

В създаването на албума не са участвали случайни хора - Jay Z, Drake, Frank Ocean, Pharrell Williams, Timbaland, Michelle Williams, Kelly Rowland и Justin Timberlake са само част от имената на музикалните величия, замесени в продукцията. Безспорно, най-голямата звезда, която ще откриеш сред парчетата в албума, е дъщерята на певицата, Blue Ivy.

Отделни парчета от албума ще могат да бъдат закупени от 20 декември, а дисковете ще бъдат в продажба точно навреме за празниците. Критиците вече го определят като един от най-силните албуми за годината и смятат, че само Beyonce може да издаде нов албум в полунощ, без да има каквато и да е реклама, и въпреки това да стане най-продаваният албум на всички времена.