Новият стар образ на Картър е още по-силен

Кримката стартира тази пролет по AXN

  • 09.04.2018
  • от редакторите

Съвсем скоро ще прибавим плюс един сериал към плана за онези вечери, в които искаме да си останем вкъщи. AXN се е погрижил да прекараме още един час от почивката си пред телевизионния екран достатъчно приятно. Новата продукция, която телевизията е включила в програмата си, стартира на 11 април и ни обещава интересен сюжет, по вкуса почти на всеки. Общо взето, картинката е такава: в продължение на 60 минути ще се редуват криминални загадки с така наречените вълнуващи драми, поръсени с няколко щипки мистерия. Актьорът, който заема главната роля, е Джери О‘Конър, познатото лице от  „Джери Магуайър“, „Мераклии“, „Мисия до Марс“ и други филми и сериали, и именно той ще бъде Харли Картър в предстоящата кримка по AXN „Картър“.

Едночасовият сериал проследява приключенията на Харли – актьор, поел към Холивуд, за да стане голяма телевизионна звезда. В главната роля на най-гледания криминален сериал в Америка Картър бързо се сдобива с всички атрибути на славата, но, уви, нещата не са толкова розови, колкото звучат. Годините, прекарани в месомелачката Холивуд, буквално го съсипват. След безкрайни партита, премиери и 16-часови работни дни настъпва онзи отчаян момент, в който на Харли му е все по-невъзможно да се докосне до спомена за човека, който всъщност е.

Предишния си образ уважава в пъти повече и носталгията е огромна, а в същото време това чудо, в което се е „облякъл“, днес надделява.

Паралелно с тази драма върви и историята на брака му. За жалост там провалът е пълен. Съпругата му и супермодел Уинтър Ууд прекарва нощите си с най-добрия приятел и колега на Харли, а това довежда до ужасно унизителен юмручен бой на „червения килим“. Този случай се превърна в топ стар новината на всички таблоиди. Пълен психически срив. Стъпката оттук нататък за Картър е една. Въпреки че му остават още две години до изтичане на договора с телевизионната компания, Харви праща всичко по дяволите и поема към родния си дом на север, с едничката цел да вкара живота си в ред.

Завърнал се с „бърнаут“ ефект от Холивуд и преобърнал живота си на 180 градуса, Харли е тук с единственото желание да докаже пред света, че има много стойности за споделяне. Той не само може да играе полицейски следовател в телевизията, но със същата сила може да разкрива истински престъпления, включително и да разбули мистериозното изчезване на майка си отпреди 25 години. Да видим как ще го направи.

Ако се чудиш какво да гледаш след сериала, идеи тук.