Смешна седмица предстои

Комедии и безплатни билети от театър "Българска армия"

  • 09.01.2017
  • от редакторите

Смехът е здраве. Ако грипът все още те гони, но не може да те хване, каним те да се скриеш в театър "Българска армия" и да засилиш имунната си система с качествена смехотерапия. Действа безотказно, а ние сме подготвили дори подарък за най-нетърпеливите.

Сподели ни в коментар под статията коя постановка последно те разсмя и може да спечелиш два билета за "Тартюф" на 26 януари. Важно е също и да тагнеш човека, с когото би я посетил.

Имаш време до края на 11 януари. На случаен принцип ще изберем един от комениралите, който получава две покани за представлението класика.

А ето какво може да видиш в театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ през идната седмица. Гарантираме, че са идеални са тренировка на коремни и лицеви мускули.

КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН
9 януари /понеделник/

Комедията на Оскар Уайлд е истинско приключение. Сюжетът се завърта около сърдечните вълнения на две млади двоайки. В преследване на любовта си те устремно прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия, в които замесените са Тигран Торосян, Владислав Виолинов, Анастасия Ингилизова, Антоанета Добрева – Нети, Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Мимоза Базова, Александър Дойнов, Пламена Гетова.

ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА
10 януари /вторник/

 

Ще те разсмива и забавлява с българските нрави, родното чувство за хумор, националния гений и най-добрия приятел на човека-кучето. Ситуациите и ироничните реплики са между Георги Кадурин, Стефка Янорова, Васил Михайлов, Милен Миланов, Иван Налбантов - Гост, Борислав Стоилов, Мирослав Косев, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Георги Къркеланов, Гергана Данданова, Анастасия Ингилизова, Мирослав Пашов.

МНОГО ШУМ ЗА НИЩО
11 януари /сряда/

 

... вдигаме всъност заради гениалната комедия на Уилям Шекспир, която вече 20 години се радва на неспирен зрителски интерес на сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ". Невъзможността любовта да се случи, да се постигне и да се разкаже ще пресъздадат  Милен Миланов, Иван Радоев, Гергана Данданова, Георги Къркеланов, Евелин Костова, Анастасия Ингилизова, Мимоза Базова, Калин Иванов, Ненчо Илчев, Александър Дойнов, Георги Новаков, Мирослав Косев, Мирослав Пашов, Стойко Пеев, Йордан Ръсин, Деян Георгиев.

СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА
12 януари /четвъртък/

Калин Врачански и Георги Къркеланов са главните герои в комедия, разкриваща съдбата на артиста в една действителност твърде близка до нашата, но за щастие разказана като увлекателна приказка, която ще ти донесе много усмивки. Спектакълът те повежда в историята на двама пътуващи артисти, които стават свидетели на нелепи драми.

ШВЕЙК
13 януари /петък/

Тандемът Герасим Георгиев – ГЕРО и Вальо Танев ще те разсмеят с историята на добрия войник, който обича да пийва бира и да разказва своите невероятни истории от Световната война. „Знаете ли откъде започва упадъкът на една държава? Когато, поради изобилие от идиоти, спират да ценят истинските.” – една от истините, с които "Швейк" ще те замисли след това разсмее и дори разплаче от смях.

ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР
14 януари /събота/

Най-желаният мъж в живота на много жени - Дон Жуан в ролята на самия Васил Михайлов, си спомня за своите велики любовни похождения и тайни, за които никой не предполага. Разберете кой е в действителност Дон Жуан с финала на смешната седмица.

В Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ те очакват за седмицата на смеха, но и след това с представленията и актьорите от трупата. Не забравяй да добавиш още идеи за представления,

споделяйки коя постановка те разсмя последно, както и отбелязвайки приятел, с когото искаш да споделиш билетите подарък за "Тартюф".


Още нещо, което да не изпускаш от театралната сцена.