Музикален съпровод: Част 10

Копенхагенски, лондонски, софийски и най-вече офисни ноти, които бият шамари против умора и негативизъм

  • 17.11.2016
  • от редакторите

Както обича да казва Плами, животът ни завъртя и не успяхме да ти пуснем семпъл от музикалното оформление в офиса вчера. Хубавото е, че при нас музика звучи по всяко време и бързаме да озвучим четвъртъка ти за компенсация. Преобладаващото парти настроение се бори със зъби и нокти срещу тоновете работа, от които към края на седмицата ще се наложи да се измъкнем, да се поизтупаме и да отпразнуваме уикенда и живота.

Пътувам на втория етаж на автобус 38 посока Victoria Station в Лондон и си тананикам You wanted a hit още от неделя. Това беше последното парче от transition b2b сета на любимите ми Dixon и Ame от последния уикенд, тук в Troxy. 10 часа дълбок въздействащ груув вайб, който само те могат да създадат. Взех си дозата музика и любов към Лондон и се връщам, готов за лудницата около декемврийския брой в офиса.В Копенхаген е мрачно, дъждовно и доста суетно. Напълно импонира на състоянието ми и затова май ми харесва. Ще разчупим сънливостта с малко танци в петък, когато Recondite ще навести местния Culture Box. После се връщам, за да приключим декемврийския брой на Go Guide, който се очертава да е повече от интересен.

Образованието е най-големият враг на забавлението и, когато пропускаш значими партита заради изпити, боли повече от махмурлук. Затова тези дни наваксвам с изпуснатото, или поне с откъс от него, защото знам колко и какви емоции имаше покрай подготовката на този сет. Романтичните нежни ритми са за вкъщи. Понякога ти трябва нещо да те разтанцува, пък дори да е на стола в офиса.

Най-якото от Ice Cubе. С нетърпение очаквам поредния петък.Вчера посетих един чудесен магазин за плочи в ж. к. Иван Вазов на ул. Янко Забунов №1 и придобих няколко прекрасни парчета. Ето едно от тях.

Всички сме кешлес този месец и затова бих искал да поздравя целия ни екип с това вокално-инструментално изпълнение! А коментарът под парчето изкърти мрака :))))))
„I had to google "all i wanna do is gunshot gunshot gunshot cash register noise" to find this song“

Тази малката ме остави без думи. Няма такъв глас!