Хубавей на всяка снимка с Huawei

Huawei + Leica Camera = ВНЛ

0 коментара Сподели:

Смартфон фотографията замени традиционната (до голяма степен) и отдавна малкият ни джоб е достатъчно пространство, което събира необходимото, за да запечатаме всеки важен момент. Производителите на телефони се надпреварват да създават иновации в областта, а ние следим изкъсо всичко, което би направило Instagram профила ни едно по-вдъхновяващо място.

И в този ред на мисли и действия няма как да пропуснем да си направим една лека равносметка. Tържествено ти споделяме, че 2016 година ще остане в историята на производителите на смарт телефони с един безспорен факт –

малко след като Leica Camera отбеляза 100 години от създаването на първия си фотоапарат, германският шлагер направи следващата стъпка в развитието си, внедрявайки фотографския си опит и познания в мобилните устройства.

Брандът направи партньорство с китайския властелин Huawei, а моделът P9, с който излязоха на пазара, даде уникалната възможност на всички нас да уловим запомнящи се моменти в детайл и с изключително качество. И ако се чудиш как, то е редно да споделим, че цялата тайна се крие в двойната задна камера на P9, която работи синхронизирано, позволявайки на потребителите да създават изображения с превъзходни елементи, дълбочина и цвят. Или накратко – цветните снимки са по-детайлни, а черно-белите изображения носят неповторимия стил на стара наследствена Leica.

От ноември обаче има още една новост от Huawei, която е налична и на родна земя. Досега флагманът P9 бе наличен в 3 готини цвята – Prestige Gold, Titanium Grey и Mystic Silver (златисто, сиво и сребристо), но отскоро вече е достъпна и в нов син цвят, правещ го още по-приятен.

И понеже така и така сме на тема Huawei Р9, трябва да отбележим, че смартфонът вече се предлага и с ново зарядно, осигуряващо по-бързо зареждане на батерията с до 30%, спрямо досега използваното зарядно от същия модел. За нас това означава повече спестени ценни минути, докато зареждаме телефона си, получавайки достатъчен за работа или за ежедневието заряд.

Освен тези „визуални“ съвършенства Huawei P9 съдържа и редица авангардни компоненти. Ако си от хората, които се вълнуват от тези неща, е добре да знаеш, че телефонът е с най-бързия octa-core процесор HiSilicon Kirin 955, има 3 GB RAM + 32 GB ROM пространство за операционната система и мултимедийни файлове. Добави му microSD карта, ако е необходимо да запазиш повече информация, която от своя страна пък можеш да защитиш с най-модерния и бърз скенер за пръстови отпечатъци.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *