МАЛКО ШУМ ЗА ЮЛИ

Пет нови парчета, които едва ли ще чуеш в бара довечера

0 коментара Сподели:

Не търси повече, тук е всичко различно, което си заслужава да бъде слушано тези дни.

Jamie T – Tinfoil Boy

Това е първото парче, което Jamie T пуска след Magnolia Melancholia EP през 2015. “Tinfoil Boy” е дръзко звуково предизвикателство, изпълнено с много тревога. Песента е копродуцирана от James Dring и е брилянтно френетично напомняне за леко позабравените таланти на T.

Sofi Tukker – Awoo (feat. Betta Lemme)

Чиста проба електро поп, който излиза изпод експанзивния музикален тандем на Sophie Hawley-Weld и Tucker Halpern. Парчето е част от Soft Animals EP и е със специалното участие на Betta Lemme.

TWWTH – Gang Drone

Хелзинският продуцент  Matti Pentikainen, aka Twwth, пусна видеото на парчето "Gang Drone". Леко изкривено и ненормално, то дава светлина към това, което ще се случва в музикалния свят на автора от тук нататък.

Inkke – Tales From The Quick

Inkke, известен още като Ръсел Патерсън, е родом от Глазгоу и определено е от артистите, които се стремят да хвърлят своя собствен отпечатък върху музикалния пейзаж. Неговият характерен звук е комбинация от грайм, Мемфис рап и клубно електронно звучене, като в чисто новото му Secret Palace EP, той представя най-доброто, на което е способен. В албума има и други находки, като “Chores” и “Simmer”, но перлата в короната определено е “Tales from the Quick”.

Crystal Castles – Concrete

Crystal Castles се завръщат с пулсиращото парче "Concrete". Опияняващото и клаустрофобично видео към песента, показва новата вокалистка  Edith Frances сред тълпата на голям фестивал, който все още не можем да идентифицираме. Освен новия клип Crystal Castles обявиха още, че стартират й  световно турне съвсем скоро.

ЕЛЕКТРОННА МУЗИКА И МНОГО ТАНЦИ НА DIMENSIONS FESTIVAL
 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *