JAMESON ПРЕДСТАВЯ ПЕТТЕ ЛЮБИМИ ФИЛМА НА ИВЕТА ДИМИТРОВА

Ивета се оказа с вкус към сериозното кино, шпионските истории, пастите и шампанското

0 коментара Сподели:

Ивета е момиче, което веднага забелязваш. Един от най-успешните модели на Ivet Fashion и добре познато лице от местните клубове, които минават за софийския ъндър­граунд. Ивета експериментира, като от време на време пус­ка мръсен рок именно там. Увлича се по мъжете и музиката от средата на миналия век. Интересно момиче, от което си открадваме пет любими филма.  

THE PIANIST (2002)
ПИАНИСТЪТ

Това е филм, който се гледа веднъж, но дълго ти държи влага. Историята се запечатва в детайли, а след края на лентата не можеш да направиш нищо друго, освен да помълчиш, защото просто не ти се говори. Ейдриън Броуди е гениален в биографичната военна драма на Полански и дори отнася „Оскар“ за най-добра мъжка роля. Съвсем в реда на нещата. Ако си го пропуснал, гледай веднага!
Трейлърът е тук.

THE DOORS (1991)

Една от най-великите роли на Вал Килмър, който, освен че е заковал сценичното присъствие на рок иконата Джим Морисън, сам изпълнява песните в саундтрака. Сниман от Оливър Стоун в най-силния му период, The Doors не спестява нищо от пълната с арести, секс и пейотени трипове история на бандата, а Мег Райън е в една от малкото си несладникави роли като дългогодишната приятелка на Джим Морисън.
Трейлърът е тук.

BATMAN MOVIES
БАТМАН ПОРЕДИЦАТА

„Всички филми за Батман“, отсече Ивета, когато заговорихме за любимите й ленти. Според нея Вал Килмър (споменахме го вече по повод ролята му на Джим Морисън) е и най-секси Батман в историята (Batman Forever). Истински култ от първата лента на Тим Бъртън насам, историите за супергероя и вечните му противници са сред филмите, които все очакваме развълнувано. Следващият Батман е Бен Афлек, ние сме със смесени чувства.
Трейлърът е тук.

MARIE ANTOINETTE (2006)
МАРИЯ АНТОАНЕТА

Култовата френска кралица е изиграна от траши момичето Kirsten Dunst. Шампанско и пасти, или в общи линии липсват само диамантите, за да стане ултимативната женска история. Зад лентата стои София Копола, която дори издействала специално позволение от френското правителство да снима във Версай. Режисьорката вижда Мария не като твърде строго, а като младо момиче, което няма връзка с реалността, сякаш е на грешното място в грешното време.
Трейлърът е тук

 

THE BOURNE IDENTITY(2002)
САМОЛИЧНОСТТА НА БОРН

Сред любимите на Ивета се нареждат и всички филми за потайното момче Jason Bourne. За база се смята романът на Robert Ludlum, но крайният резултат няма особено общо с него, за разлика от мини сериите за героя, които излязли в края на осемдесетте. Иначе историята за мъж с амнезия, но пък сейф с шест паспорта, пистолет и немалко кеш има достатъчно кукички, за да те залепи за екрана. Филм за момчета и момичета, които си падат по загадки, бойни сцени и мъже машини.
Можеш да поръчаш цялата трилогия тук.
Трейлърът е тук.

Виж и петте любими филма на Мария Силвестър.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *