50 НЮАНСА СИВО – ПЪРВИ ОФИЦИАЛЕН ТРЕЙЛЪР

Излезе първият официален трейлър към екранизацията на еротичния роман

0 коментара Сподели:

Въпреки че все още не мога напълно да си обясня хайпа около трилогията на E. L. James "Петдесет нюанса сиво", безспорен е фактът, че екранизацията се чака с огромно нетърпение. След като първоначално определеният актьор за ролята Charlie Hunnam се отказа да участва във филма, новото попълнение в лицето на Jamie Dornan ще се окаже доста добро. Откакто започнаха снимките няма почти никаква информация как режисьорът Sam Taylor-Johnson смята да вдъхне живот на най-успешния еротичен роман, ако не броим официалния плакат, обявяващ премиерата на филма, който ще се появи чак през 2015.

Петдесет нюанса сиво, Fifty Shades of Grey, кино

Днес излезе първият официален трейлър, показващ света нa Christian Grey и Ana Steel. Съдейки по видеото, филмът е уловил мрачното настроение на книгите, а актьорите оставят впечатлението успешно и достоверно да въплъщават двамата протагонисти.

Само няколко дни по-рано Beyonce имаше честта да обяви появата на трейлъра в Инстаграм акаунта си, а сега вече знаем и защо – песента й "Crazy in love" е включена в саундтрака на филма. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *