Mood For Food Summer Festival

Откриване на ЕВРО 2020, два големи концерта и още много забавления.

0 коментара Сподели:

Цар футбол ще завладее Европа за цял месец, стартирайки от 11.06.– този петък. Летният фестивал Mood for Foodще предостави на гостите си удобно, широко и вкусно място, на което да посрещнат така чаканото спортно събитие.

Бирата и коктейлите също са добър познайник на Mood for Food –

организаторите обещават да са помислили за всичко. Паркът пред стадион Академик в кв. Редута е локацията на фестивала и мястото, на което спортни фенове и гастрономи могат да открият своя вкус.

Огромната LEDстена ще завладее вниманието на спортните фенове, но музикалната сцена отново ще гърми. В деня на началото на ЕВРО 2020 по футбол  (11.06., петък) за свежата атмосфера на сцената на фестивала ще избухнат Wosh MC и FEEL.

Купонът ще бъде целодневен, но рап маратонът ще стартира в 21:00 ч. и ще продължи малко преди първия сблъсък от евро турнира по футбол.

Още на следващия ден, в събота (12.06.) във футболният кът ще можете да гледате и трите мача: Дания – Финландия; Уелс – Швейцария и Белгия – Русия. Храната ще е отново на топ ниво, напитките ще са студени и разнообразни.

Остава да разкрием кой ще музицира виртуозно от сцената – да, само това – Остава. Вечни хитове и рок енд рол, бира и огромен кеф очакват всички гости отново със стартов час 21:00.

Фестивалът ще продължи до 20.06. – почти до самия край на груповата фаза на ЕВРО 2020 по футбол. Още десет дни с гръмка музика, спортни емоции, хапване и множество турнири, награди и забавления!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *