Upcycling – go for it, ADOPT for it.

0 коментара Сподели:

Усещаш го и ти, нали – коледното настроение вече се прокрадва в ежедневието ни и ние нямаме намерение да го спрем. Освен с подаръци и изненади обаче ние го свързваме и с малките и големи дела, които можем да направим, за да превърнем света в едно по-добро място. Именно заради това група студенти от департамент "Дизайн" на НБУ са решени на студентския си празник да организират едно вълшебно събитие с истински благородна цел в самия център на града.

На 8 декември от 16:00 сцената на Koncept Space ще се превърне в дом на изложбата с кауза "Нов живот", която ще обедини в едно страстта към дизайна, изкуството и най-вече – любовта към кучето, най-добрия приятел на човека.

Въздействащи фотографии от Vanyo Photography ще бъдат изложени като част от изложбата, а Момчил Шишков ще е основен заподозрян за хубавата музика и доброто ни настроение. Мисията? Да дадем живот на вече неизползвани вещи и предмети, като ги превърнем в истинско изкуство и нещо повече – помощ за Приютът за кучета в с. Горни Богров. Сумата от всичко закупено от изложбата ще отиде в подкрепа на четириногите ни приятелчета. Още за събитието, продължаващо до 11 декември, ще откриеш ето тук

А ти виж как можеш да си спечелиш нов телевизор ето тук 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *