Go Guide After Work Social Club vol.5

0 коментара Сподели:

Петото After Work Social Club парти идва, за да провокира сетивата ти.Предизвикваме те да затвориш очи и да се впуснеш смело в играта на усещания и театъра, в който сетивата ти ще бъдат главен герой.

Продължаваме серията с първото събитие на затворена локация – Koncept Space или едно от най-интересните пространства в София. Този път пишем сценарий, в който всички сюжетни линии водят довътрешното ти аз. 

В една от залите нашите партньори от „Театър на сетивата“ ще изградят специален лабиринт, в който посетителите преминават един след друг през инсталация, изградена от футуристични представи и наситена с необичайни сетивни провокации. Слухови, осезателни, обонятелни, визуални, вкусови.  Ролите на публика и артисти се смесват и се превръщат в неповторимо изживяване, което ще ни отведе до бъдещето. 

Както вече знаеш – музиката ни е особено важна, а напитките също, затова този път залагаме на вкусното изкушение Ballantine's. Отново ще можеш да запечаташ вълненията си и да вземеш снимка от преживяването във фотокорнера на Fashion Days. Нашите приятели от Easybook.bg, благодарение на които всяка резервация става бързо и лесно, също ще бъдат там. Не се лутай след работа на 16-и октомври, ела да попътуваме заедно в Koncept Space.

Поредицата Go Guide After Work Social Club се организира със съдействието на The Event Company. Виж още ето тук 

Тагове:
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *