Осмели се да приключенстваш тази пролет

Пролетни предизвикателства

0 коментара Сподели:

„Истината или се осмеляваш“ е любима игра и въпрос, на който винаги отговаряме с „Осмеляваме се!“. Първо, защото е cool и второ, защото така излизаме от зоната си на комфорт, а това може да бъде зареждащо. Зимата хвърля ръкавицата на пролетта, а ние приемаме предизвикателството с яки занимания на открито: картинг, пейнтбол, полет с балон, конна езда, офроуд с АТВ.

Както и да наречеш адреналина, няма да сбъркаш!

Рафтинг клуб Раец

Предложенията от Рафтинг клуб Раец определено отприщват адреналинови реки във вените ни! От бързеите на река Струма и Искър до световните води на приключението – клубът организира рафтинг спускания нашир и длъж. А ние нямаме търпение да се пуснем по течението с този невероятен отборен спорт, който ни свързва с природата и стихията на водата. Пускаме се по течението с професионалистите от Раец.

0878 220 208

easybook.bg

Щастието е на един клик разстояние и то благодарение на easybook.bg – платформата за онлайн резервации, през която удобно, лесно и бързо можем да запазим час и платим онлайн и така печелим време за повече забавления на открито. В сайта намираме много предложения за такива: полет с парапланер или балон, конна езда, футбол, кондиционни тренировки, водни приключения, партита и тиймбилдинг, екстремни спортове, картинг, бойни изкуства, фитнес, танци , гимнастика и групови тренировки.

В easybook.bg алтернативите за добре прекарано време са като съкровищата в пещерата на Аладин,

като същевременно има и други категории, улесняващи лайфстайла. Записване на час за зъболекар, фризьор, специални оферти за дома и колата и то в най-удобно за нас време. Просто избираме желаната категория и търсим по име на услуга, обект или специалист. Можем да резервираме по всяко време на денонощието и то само с няколко клика!

0888 522 025

bungee.bg

Мастър клубът на бънджи скоковете в България обещава много адреналин и яки емоции с богатото си меню и ваучери за скокове. Ти избираш: Клисура, Буново, Проходна пещера, Аспарухов мост, от кран, от място по избор или пък бънджи за двама…

Fly Academy

С 20-годишен опит в небето клубът е ветеран в парапланеризма. Докосваме облаците с тандемни парапланери с инструктор и избираме между стандартни локации като Витоша, Сопот и плаж Иракли или нестандартни като Рила и вр. Ботев.

Върховно!

Makaroon.bg

Меката на забавлението! Избираме между: забавления в София или Пловдив, приключения на открито и екстремни изживявания. Вече сме навити за скок с бънджи от балон и сме хвърлили око на авиосимулатора и дрифт шофирането.

Mirafiori Team

Когато горивото на страстта стане бизнес, дрифтът по пистата на успеха е гарантиран! Освен един от най-реномираните сервизи за извънгаранционно обслужване на марката BMW, Mirafiori имат и академия за усъвършенствано шофиране, надграждаща опита. 

Nomad Team 

Авантюризмът на номадите е заразен! Каяк пътешествия, вело турове, пешеходни преходи, комбинирани екскурзии, детски лагери, тиймбилдинги, каяци и велосипеди под наем!

Менюто на емоциите е богато, а инструкторите – с диви сърца! 

Бойно поле

BoinoPole.bg e любим катализатор за емоции и идеален вариант за тиймбилдинг. Спираме се на Еърсофт – военносимулативна игра, пресъздаваща военни действия до максимален реализъм, която ни дава динамично приключение сред природата! 

Картинг Красна Поляна

Тя става писта на забавлението още през 1996, а дължината ѝ от 960 м я прави най-дългата открита писта в София и областта. Приготвяме се за 16 предизвикателни завоя и немалко скоростни отсечки. За нощните ездачи (до 22 ч.) има LED осветление! 

Конна База Адгор

С панорама към Рила, Верила, Витоша и Плана, конната база е истински оазис! Тук избираме между уроци по езда както за абсолютно начинаещи, така и за напреднали ездачи в Western езда. Тук са посланици на естествените отношения между човека и коня! 

Пролетта е тук!

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *