10 екранни двойки, влюбени и в истинския живот

Актьорите също са хора – и те се влюбват като нас

0 коментара Сподели:

Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection

Любовта от екрана се пренася в живия живот – история, стара като света. Колкото и да са добри актьорите, истинските емоции винаги се усещат. Затова и толкова обичаме филмите, в които актьорите са двойки в реалността, някак си по-естествено им се получават нещата. А ако камерата е запечатала как се влюбват – още по-добре! По-долу сме подбрали наши любими двойки в емблематични сцени. 

Ето кои са най-интересните двойки, влюбени в екрана и в живота:

БРАДЛИ КУУПЪР И ЛЕЙДИ ГАГА

Всички видяхме какво се случи – Брадли Куупър и Лейди ГаГа се влюбиха пред очите ни в A Star Is Born. Първо всички си казахме: „Уау, каква актьорска игра!“. После гаджето на Брадли Купър по това време, Ирина Шейк, спря да следва певицата в инстаграм и истината излезе наяве.

АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ И БРАД ПИТ 

В продължение на едни незабравими 12 години Брад и Анджелина бяха двойката за пример в Холивуд. Дотолкова, че даже имаха общо име – Бранджелина. Любовта идва и си отива, но филмите остават. Най-вече Mr. & Mrs. Smith, откъдето започна всичко.

ХАВИЕР БАРДЕМ И ПЕНЕЛОПЕ КРУС

Вече 11 години Хавиер Бардем и Пенелопе Крус са заедно. Каква е тайната на тяхната любов? Просто пазят любовта си в тайна! Двамата не прекаляват с показването пред света, но в едно от редките им интервюта по темата споделиха, че в началото връзката им била бурна, точно като по филмите им. 

КРИСТЕН ТЕЙЛЪР И БЕН СТИЛЪР

Най-важното в една връзка е смехът. Е, добре де – второто по важност. Когато става въпрос за двойка професионални комици, явно нещата се случват по-лесно. Бен Стилър и Кристен Тейлър са двойка от близо 20 години – заедно в нещо като 8 филма. 

Виж още: 3 италиански града, в които да прекараш студентството си

АНА ФАРИС И КРИС ПРАТ

Кой да предположи, че крайната комедия Movie 43 (на български не без фантазия преведено Пълен т*шак) ще събере една от най-сладките двойки в Холивуд. Следват гост участия по сериалите и какви ли още не екранни дуети. 

ДЖЕЙНА ДЮЪН И ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ

Да останете двойка след големия си пробив заедно, за актьорите сигурно е все едно да сте гаджета в училище и да после да се ожените след бала. Джейна Дюън и Чанинг Тейтъм се събират по време на снимките на Step Up и остават заедно години след това.

УДИ АЛЪН И МИА ФАРОУ

Екранната любов не е от вчера, даже Уди Алън е направил кариера от снимане на настоящи и бивши гаджета. Миа Фароу е най-емблематичната му режисьорска муза, като връзката им има и най-тъжния възможен финал – той я изоставя заради доведената им дъщеря Сун-И Превин.

ДЖОНИ ДЕП И УИНОНА РАЙДЪР

(на откриващата снимка)

Джони Деп има чудесен вкус за филми и ужасен за жени. Поне напоследък. В зората на кариерата си обаче той е гадже с екранната си половинка от Edward Scissorhands Уинона Райдър. Даже си слага татуировка Winona Forever, която впоследствие става Wino Forever. Така е то – любовта идва и си отива, мастилото остава.

ТОМ КРУЗ И НИКОЛ КИДМАН

Том Круз е имал три жени, но една дама винаги свързваме с името му – Никол Кидман, най-красивата и талантлива актриса от Австралия, което само по себе си е доста конкурентна категория. Любовта им е увековечена в Days of Thunder, Far and Away и Eyes Wide Shut. Кейти Холмс не може да се похвали с това.

ДЖЕЙДА ПИНКЕТ И УИЛ СМИТ

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит се запознават в сериала The Fresh Prince of Bel-Air – тя се явява на прослушване за ролята на негова екранна половинка. Продуцентите решават, че Джейда е прекалено ниска, и взимат друга актриса, но Уил Смит я намира за перфектна: къса с гаджето си и двамата стават двойка, женени до ден днешен, вече 24 години.

Жа Жа Габор – в главната роля 

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *