10 неща, които щях да правя, ако бях жена: Ангел Ангелов oт Ogi 23

Попитахме трима градски агенти какво щяха да правят, ако се проврат под дъгата

0 коментара Сподели:

"10 неща, които щях да правя, ако бях жена" е поредица от три разказа на познати градски агенти. Следи какво имат да ни кажат те на страницата ни, обещаваме, че ще бъде много интересно. Започнахме след комедианта Георги Кючуков и майстора на статусите Драго Симеонов, следва рокзвездата Ангел Ангелов – фронтмен на легендите Ogi 23.

През октомври се обръщаме към кампанията на Avon „Национален розов ден“. Това е е най-мащабната благотворителна инициатива у нас, с утвърдено име и последователни усилия в подкрепа на жените в борбата с рака на гърдата. Напомняме ти, че той е 100% лечим, когато се открие навреме, и че своевременната профилактика може да спаси хиляди човешки животи.

10 неща, които щях да правя, ако бях жена…

1. Цветове. Ще се радвам да мога да погледна света през окото на една дама и да видя всички тези милиони цветове, които тя вижда на ежедневно. Искам да знам името на всичкото розово. Искам да вляза в магазин, да попитам "Имате ли шал цвят фуксия?" и да знам за какво говоря. Такива работи. После ще обясня на някой мъж, че е сляп като куче пред светофар.

2. Искам да почувствам света през… носа на една лейди.

Да подушвам вкусните канелени кифлички на кварталната пекарна от 3 пресечки, да усещам всичките десетки нотки на чаша чай или кафе и да се изгубя в цветарски магазин.

3. Ден в козметичния салон. Тази изключителна загуба на време (погледната през мъжкото око), за която жените си умират. Искам да знам предназначението на всяко малко флаконче, шишенце, кремче, тинктурка, пудричка, четчица, щипчица, пинсетка, пръскалце, ножичка. След като вече знам цветовете и ароматите, сигурно ще е много яко. Пардон, много "разтоварващо".

4. Така и така съм в салона, ще поклюкарствам, ще разбера коя по колко мъже върти и какви са ИСТИНСКИТЕ стандарти, които се разиграват зад паравана на нежния пол. Знаете за какво става въпрос.

5. В сексуален аспект ще запазя предпочитанията си към жени. Директно към гей бара, избирам най-хубавата и проверяваме как седят нещата с женските свалки. На какви ли лафове връзват лесбийките? Всичко научено в този епизод вероятно ще разбие представите, създадени от порното, но пък

винаги съм вярвал, че реалността е по-интересна от фикцията.

6. След това с моята нова приятелка лесбийка имаме важна мисия: да бием хетеро мъже на джага (това ми се случи това лято във Варна, не се шегувам). Предполагам, че удоволствието от този акт ще се равнява по задоволство на секса с другото момиче или поне на задоволството от успеха на свалката. Знам само, че усещането 2 секси лесбийки да те бият на джага се помни дълго и ярко. Като да видиш еднорог. Примерно.

7. Друго много важно усещане, което ще потърся, е усещането на една жена за ритъм и мелодия. Ще се случи нещо такова:

– Йо, Algoriddim, жена съм за един ден, брат. Дай да направим някой трак?

– Кой се обажда?

– Ачката е, бе. Казвам ти, жена съм за един ден. Дай да направим някой сеншуал трак!

– Ъъъъм, не звънете повече на този номер.

Ту-ту-ту-ту-ту-ту….

8. Най-важното… ще се опитам да разбера това, което никой мъж не може да разбере – "няма нищо". Момчета, обещавам, ако това се случи, ще разкрия тайната на всички. Ще си върнем дните на незнание, безсънните нощи на дивана, вечерите, в които сме навън, а всъщност искаме да сме си вкъщи… тайната на благоденствието.

9. Ще повися в някой бар и ще дебна смотаняците да ме черпят (повярвайте ми, имам да взимам). Ще им се усмихвам, после ще ги режа. Явно това е голям купон, защото жените обожават да го правят. Или поне така изглежда отстрани.

10. Сега сериозно. Дебнат ни всевъзможни болести и проблеми отвсякъде, а един от най-подценяваните и същевременно опасни е ракът на гърдата. Накратко, ще проверя и по-страшната и несигурна част от живота на една жена, ще отида на преглед. Не само заради мен, а заради всички, които обичам и ме обичат.

П.С. За финал, преди да си легна, ще се облека в секси бельо и ще се погледам в огледалото.

Излъгах, но само за това.

А тук можеш да прочетеш десетте на Георги Кючуков.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *