8 артистични филма, които да гледаш точно през август

Страхотни заглавия от световното фестивално кино на стадион „Юнак“

0 коментара Сподели:

Лятно кино на открито на стадион „Юнак“ – какво по-хубаво от това? Поредица от страхотни прожекции на филми се задават между 16 и 28 август в Борисовата градина, като заглавията са селектирани от кино ценители – продуцентската компания „Чучков Брадърс“.

През августовските вечери можете да гледате носителя на „Кристален глобус“ в Карлови Вари „Бащата“ на Петър Вълчанов и Кристина Грозева;

наградената със „Златен глобус“ драма на Фатик Аким „Без милост“; „18% сиво“, с който Руши Видинлиев спечели награда за „Най-добра мъжка роля“ в Таормина, Италия; носителя на пет приза „Сребърна лента“ „Лудетини“ на Паоло Вирдзи; „Травелатор“ на Душан Милич, носител на Награда за иновации в Монреал; носителя на специална награда на SOFEST Film Festival "Малкият самурай"; номинирания за три награди „Гоя“ „Мама мама“ с Пенелопе Крус и носителя на „Златна камера“ Little Buddha на Бернардо Бертолучи с Киану Рийвс.

Началният час на всички филми ще бъде 21:30, a билетът за всяка прожекция е 10 лв. Организаторите се грижат за изцяло доброто ни прекарване като включват в цената на билета и една бира. Билети за прожекциите в лятно кино "Юнак" може да откриета в мрежата на Еventim.

Ето какво можете да гледате на открито през август:

Бащата (16 август)

Без милост / In the Fade (17 август)

Лудетини / La Pazza Gioia (20 август)

Травелатор / Travelator (21 август)

18% сиво (22 август)

Мама мама / Ma ma (25 август)

Малкият Буда / Little Buddha (26 август)

Малкият самурай (28 август)

Каним те на остров Св. Анастасия.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *