Кажи ни каква двойка сте, за да ви кажем какво вино да пиете

Неслучайно виното е напитката на страстта

0 коментара Сподели:

Любовта е като виното – всеки сорт има различна дълбочина, дължина и баланс. При някои връзки танините са кадифени, при други вкусът е стипчив. Едно обаче е сигурно: всяка двойка има свой отличителен тероар.

Виж към кой тип спадате ти и твоята половинката и избери подходящо вино спрямо общия ви лайфстайл:

В тази селекция ни помогнаха от Domaine Boyar, а ти разгледай Фейсбук страницата им, където предлагат някои страхотни идеи как да създадеш лесно вино бар в дома си.

Вечните приключенци

Нямате търпение да грабнете по една раница и да се отправите на хайкинг из непознати дебри?

Пътуването заедно по света е споделената ви мечта, а домът ви е там, където е последното ви AirBnB,

в пълна кохезия с местните жители. Вашата споделена любов към приключението се съчетава перфектно с вино от красива далечна дестинация или екзотичен регион.

Защо не Quantum Chardonnay – Краля на белите сортове. Лозята му могат да се отглежда на различни места по света, което го прави истински номад. Вкусът му е богат на екзотични плодови нюанси – маракуя, мирабела, круша, мед и прясно масло. Има плодов финал с дълготраен спомен – точно като тези от най-вълнуващите ви пътешествия.

Готините хипстъри

Гледате документални филми в Netflix и се гордеете с вашите еклектични плейлисти. Посещението на фермерски пазари и винтидж бутици заедно е повече от забавно, а през нощта можете да бъдете забелязани в артистични соарета, на местни концерти и събития с творчески вайб.

Точно колкото се наслаждавате на откриването на независими пространства, толкова и обичате да се натъквате на независими винарни и уникални сортове.

Вашият винен match е бутилка Nelson Cliffs Sauvignon blanc, олицетворение на новата мода във виното. Слънчево, топло, леко вино с атрактивен сортов аромат, акценти на цариградско грозде и пасионфрут. С наситен златистозелен цвят, в тялото му се улавят цитруси, папая и манго.

А тук можеш да откриеш селекция от активности за двойки.

Смарт маниаците

Вие сте перфектна и често пъти дори самодостатъчна компания. Редките случаи, в които спорите, е по време на дебатите си за високите честоти на 5G мрежата. Плащате с Revolut, „смарт“ сте в кухнята, а и навън, а домашният ви любимец е последно поколение дрон.

Вкъщи имате специален шкаф за готини джаджи и, общо взето, обичате да държите нещата под пълен контрол.

Дори вие обаче не пропускате да подсладите живота си.

Разбира се, правите го с еликсири с леко алкохолно съдържание като FRUTINO wine & fruit. 

Стилната комбинация на розе Мерло с натурален сок от ягода и малина очарова със сочен вкус, приятна плодова сладост и траен ароматен спомен. Смарт и вкусно!

Изтънчените естети

Имате елегантна осанка, афинитет към всякакъв вид изкуство и държите на интелигентните разговори в компанията на страхотно вино.

Вие сте изискани и получавате чести похвали за добрия си вкус. Грижите се за дребните детайли – от интериора на дома до ежедневния ви тоалет.

Ето защо имиджът на Quantum Пино ноар & Мерло подхожда идеално на изтънчената ви натура и образцовия ви дом.

Блендът е с плодов аромат с нотки на зряла вишна, череша и къпина, деликатни нотки на ароматна трева, едва доловими и елегантни дъбови нюанси.

Класическите родолюбци

Вие сте традиционалисти. Обичате корените си и празнувате всички национални празници.

Обожавате българския туризъм и сте върли защитници на тезата, че по-хубаво от родното няма.

Класиката е ваша втора природа, а бутилка Korten Natura Rubin & Mavrud ви подхожда просто перфектно.

Блендът от Мавруд и Рубин, два уникални местни сорта, е създаден в бутиковата Изба Кортен, разположена в северната част на Горнотракийската низина и е с наситен рубиненочервен цвят. Притежава комплексен аромат на червени плодове като касис, череша, нотки на синя слива, кафе и шоколад, облечени в елегантна хармония с аромата на дъб.

А кои са най-емблематичните двойки в българската литература?

Страстните бохеми

Независимо дали тепърва започвате да се радвате на компанията на другия, или сте удължили фазата на медения месец, и двамата ще се усмихнете, щом ви попитат как сте прекарали последния уикенд.

Вие сте душата на компанията, а мантрата ви е Dolce Vita.

Знаете всички тренди места и сте там jour fixe – във фиксиран ден и час. Отпрашвате към морето между два погледа и често сте на кърмата на нощта. Най-доброто гориво за вашата страст са вината, които разпалват сетивата. Смели, аромати и пикантни, чашите не се нуждаят от дълги дискусии, за да бъдат преполовени.

Отворете бутилка розе Paradiso Mediterraneo и разлейте лятото в устата си с вкус на червени плодове и тропически нотки.

За енергията, която двойките споделят, можеш да прочетеш тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *