Неастрологичен хороскоп за месец март

Маг Жаклина за мартениците и женския месец

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Mарт месец не е месец на кръв, на подем и погром, но има своите достойнства. Започва с конци за здраве, преминава през капризно време, за да завърши катарзисно с първа пролет и птичи песни. Така изглеждат нещата на теория, но да видим и практиката …

Овен

Знаете, че не сте ми любимци (и вие много добре знаете зашо!), но не мога да си кривя душата, март 2020 ще вашият най-силен месец за последните 30 години. Каквото подхванете ще ви върви като на луд тояга! Ако си търсите мартеница за късмет, сложете си с Батман.

Телец

Успокойте топката, знам, че ви е напрегнато, очевидно е, но крясъците и изблиците не помагат. Може и по-зле да е, можеше онзи ден да сте спечелили от Националната лотария 1 милион лева! Ето, значи има и нещо оптимистично.

Не сте по-богати, но не сте и ограбени!

Вашата мартеница за късмет е с телетъбис.

Близнаци

Досега никога не съм виждал толкова секс на едно място. Дори хороскопа на скорпиона и лъва изглежда като тийнейджърски дневник в сравнение с това, което ви очаква. Съветвам ви единствено да се заредите с търпение, защото няма да е през първите две седмици. Вашата персонална и късметлийска мартеница този месец е само Пижо без Пенда, защото Пенда вече е независима дама и е започнала самостоятелна кариера!

Рак

Не си слагайте мартеници различни от класическите бели и червени конци, на лош късмет е. А вие имате нужда от добър, за да постигнете това, което ще ви се предложи през този месец. To хич не е малко, но не е и много. Въпреки, че нещата отиват към предсрочни избори, не се очаква през това десетилетие да ви предложат министерско кресло, но не страдайте много.

Лъв

Избягвайте мартеници със супергерои или с Роналдо и Меси. Заложете на чорбаджийска мартеница с мъниста и лек патриотичен мотив. Стилът преди всичко. През месеца не се очертава да се сблъскате с нещо, което да спре устрема ви така че смело напред!

Дева

Вашата мартеница амулет талисман за здраве и берекет е с мотиви от тракийския край. Как изглежда тя? И аз не знам, но в крайна сметка аз не продавам мартеници, а пиша хороскопи. За подобни въпроси си има продавачи на мартеници. Иначе март месец ще ви донесе повече здраве, отколкото любов, което в краткосрочен план е добра сделка.

Везни

Вашата мартеница е

ферментирала и бутилирана преди няколко месеца от възрастен мъж

с нелегане казан. Само се надявам метилът в нея да е минимално количество, за да мога да включва везните и в хороскопа си за април. Ха-ха-ха изсмя се магът на развален испански, защото родом е от Казичене!

Скорпион

На скорпионите е разрешено да не носят никакви мартеници, те и без тях са си готини! По желание можете да вържете една гривна, колкото да не обидите този/ тази, който ви я е подарил. Месецът се очаква да е поносим и без изненади. Мъжете да избягват жени на име Славка, а дамите господа на име Марсело и Рикардо. По-конкретно от това няма накъде.

Стрелец

Знам, че някои си мислят, че сте ми любимци, но това въобще не е вярно. Моите любимци са скорпионите. Искам веднъж завинаги да се изясни този въпрос. Колкото до месец март, отново не се очаква да ми станете симпатични, нито любимци, но пък ще ви върви в други неща: спорт, изкуство, филателия, народни танци. Оползотворете времето си и носете мартеница с ананас!

Козирог

Супер скучен март ви очаква. Мартеници, каквито и да сложите няма да ви разнообразят сивото ежедневие. Единственият вариант са леките наркотици. Сега му е времето да експериментирате, докато още не сте на 30! За читателите над 30, маг Жаклина има много запазени братовчеди набор 81, те предлагат масажи и всякакви други терапии за тялото.

Водолей

На вас мартениците не са ви приоритет, освен ако не са с благотворителна цел

или с оригинална идея. През месец март се пазете от ласкатели и внимавайте да не ви влезе някоя мигла в окото, защото е много гадно! 

Риби

Мартенските риби имат рожден ден този месец или поне през първите му 20 и няколко дни. Нека следващите 31 дни за вас са като песен на Диана Експрес. Едновременно красиви и емоционално разтърсващи. След тях няма да сте съшите, но ще сте по-добри!

Ако желаете бизнесът с мартеници да се превърне в държавен монопол, отидете пред Министерски съвет. Ако не, възползвайте се от специалната промоция на маг Жаклина – 44 мартеници за 2,20 лв само този вторник!

Прочети разговора ни със Стефан А. Щерев за вдъхновение. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *