5 причини защо Асен Блатечки е най-великият на всички времена

Ето защо се прекланяме пред безкрайния талант на бг звездата

0 коментара Сподели:

Наскоро Асен Блатечки се изказа неособено ласкателно по адрес на Хоакин Финикс. Интернетът гръмна с критики към него (Асен, не Хоакин). Повечето бяха формулирани в стил „Абе, кой е тоя, че си позволява да говори така за Финиксчето?“. Ами, дами и господа хейтъри, Асен Блатечки не е случаен човек.

В случай че сте забравили за кого става дума – ето кои са най-важните му качества и сбит преразказ на неимоверните му достижения до днешна дата:

НЕ ПРОСТО АКТЬОР, А АРТИСТ

Напук на старта си в кариерата като каратист Асен Блатечки доказа, че носи дълбок артистизъм в себе си с редица постановки, сериали и филми, сред които даже американски. Незабравими остават неговите изпълнения в „Морска сол“ и „Мила от Марс“, както и холивудският му успех в „Извънземен апокалипсис“ и „Боа срещу Питон“. Е, снимал се е в клип на Глория, но никой не е съвършен. Във всички тези роли Асен пуши и изглежда, но повече пуши, най-вече по потник.

Виж повече: Защо "Паразит" спечели "Оскар" за най-добър филм

РЕЖИСЬОР, ПРОДУЦЕНТ и СЦЕНАРИСТ

Талантите на Асен Блатечки не се изчерпват до просто позиране пред камера. Както самият той казва: „Много лесно е да се кривиш. Да се правиш, че имаш гърбица, да се смееш изкуствено, да танцуваш и да се правиш на… крив човек“. Затова и той се захвана със сложното – а именно да снима собствен филм, свръхуспешния „Бензин“. Критиците побързаха да кажат: „По-добре да пиеш бензин, отколкото да гледаш „Бензин“ и „вместо „Бензин“ филма, два часа гледайте гледайте бензин горивото“. С боксофис от 900 000 обаче „Бензин“ затвори с юмрук устата на критиката, така както Асен наказваше лошите наред на екран във филма.

СЕКССИМВОЛ И МОКЪР СЪН

Няма жена на света, която да остане безучастна пред Асен Блатечки – неговият сексапил е универсален и всепоглъщащ.

Даже докато пиша, това ми се разтрепериха коленцата. Още докато бях малко момиченце, го гледах на екрана и си мечтаех един ден да се оженя за него. Не ме интересува, че е на 40 и сто години и съм колкото дъщеря му – Асен Блатечки е най-красивият мъж на света и трябва да съм негова! Сигурна съм, че много от вас споделят тези чувства. Все пак – две думи само: Диляна Попова.

ИСТИНСКИ МЪЖКАР

Във всичките си роли Асен Блатечки излъчва истинско мъжкарство по онзи неподправен от съмнения и приказки балкански високотестостеронов начин, пред който Джейсън Стейтъм е някакъв бъбрив льольо, а Скалата е олигофрен с тъпа вежда. Най-страхотното в образа на Асен е, че той не просто седи на екран – той стои на екран. Ако направиш шоурийл от сцени на филмите му, ще е като онзи колаж с плакатите на Жан Клод Ван Дам – повторена до безкрай една и съща физиономия. Истинският мъж е съвършен, затова не се променя. Даже в сцените, когато му се налага да каже една реплика, Асен Блатечки само си движи долната устна, като в South Park. Това е най-висша проява на алфа-мъжкарщина!

Виж повече: GoGuide за Оскари 2020

КИНО РАЗБИРАЧ И ЦЕНИТЕЛ

Много хора зададоха въпроса „Защо Асен Блатечки коментира „Оскар“-ите?". А кой да го прави? Кой по-подходящ да говори за модерно кино от човек, за когото от всичко изредено дотук ви е станало ясно, че не е просто кинаджия, а разбирач и завършен ценител. Миналата година обект на критиката му бяха носът и дупето на Лейди ГаГа, така че напук на хейтърите, които го прекръстиха на Асен Бла-Блатечки, не е така – той знае какво говори! Човекът просто има обективно мнение и го аргументира ерудирано и софистицирано, както осанката на един истински творец приляга. Асен Блатечки си е Асен Блатечки и никой няма какво да каже срещу това!

Представяме ти едни филми за любовта във всичките ѝ цветове

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *