10 звезди, които ще оцеляват заедно с Беър Грилс

Кои са тези знаменитости?

0 коментара Сподели:

National Geographic/Ben Simms

Кой не знае, кой не е чувал за Беър Грилс – съвременния Индиана Джоунс на малкия екран? Този месец световноизвестният оцеляващ на предела отново се връща, за да ни покаже как да се справим… с невъзможното. "В дивата пустош с Беър Грилс" ще ни отведе на нови, дори по-непознати места и обещава повече екшън, предизвикателства и каскади от всякога. Освен това обаче ще ни срещне с цял отбор от звезди, които ще се впуснат в опознаване на дивото заедно с популярния авантюрист.

Ето и кои са те:

Не съзвездие, а цяла галактика от холивудски величия – това ни очаква в новия сезон на "В дивата пустош с Беър Грилс". Капитан Марвъл, невероятен супермодел, култов кечист и още много страхотни звезди ще докажат пред нас, че не са просто известните лица от екрана. Казваме ти направо коя е страхотната десeтка – Бри Ларсън, Кара Делевин, Дейв Батиста, Чанинг Тейтъм, Алекс Хонълд, Арми Хамър, Джоел Макхейл, Роб Ригъл, Боби Боунс и Закари Куинто ще се отправят по неотъпкани пътища в една-единствена посока – тази на дивото. Всеки от бляскавия списък ще трябва да разчита само на съветите на Беър Грилс и на инстинктите си за оцеляване, за да достигне до финалната точка на своето приключение. А къде ще ни отведе вълнуващата поредица този път? 

Започваме от Щатите, разбира се, и отиваме до много по-отдалечени локации из целия свят. Мангрови гори, пълни с крокодили в Панама, подводни пещери в Сардиния, най-дълбоките цепнатини на исландските глетчери и тесните каньони на изпепеляващата аризонска пустиня са само част от световните приключенски точки, които ще видим в новия сезон. А 10-те знаменитости ще оставят звездния си статут и ще се справят с най-големите си страхове, за да се сблъскат със суровото лице на дивата природа. Първият епизод те очаква на 19 януари от 22:00 по National Geographic.

Още информация ще откриеш, ако последваш линка, а тук те очакват ексклузивни кадри от новия сезон на "В дивата пустош с Беър Грилс". 

Хора и НеХора – ходете си на село

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *