Spotted by Locals: Йосиф Лазрак

Вторият ърбън номад, който ни говори за тънкостите на София

  • 23.12.2019
  • от Елена Колева

И в този брой те запознаваме с трима от любимите ни градски персонажи. Питаме ги за любимите им градски случки и най-яките места в града. Следвай Белия заек и техните съвети за добре прекарано време.

Следващият ърбън номад, с когото те срещаме този път, е ивент мениджърът Йосиф Лазарак. Къде са хората от неговата кръвна група в града и какво ѝ липсва на софийската парти сцена, чети тук. 

Кои са местата в София, на които срещаш хора от твоята кръвна група?

И аз като повечето си живея в моето балонче. Сред любимите ми са Koncept Space, EXE Club, Tell Me.

Виж повече: Spotted by Locals: Оги Начев

Какво прави един ивент запомнящ се и кои са условията, за да остави той отпечатък в града?

Няма формула. Това е комбинация от много различни фактори. Със сигурност локацията и музиката са важни. Озвучението трябва да е на ниво, нещо, което се пренебрегва масово. А клишето, че хората правят едно събитие запомнящо се, важи с пълна силна.

Какво липсва на софийската парти сцена?

Толерантност – защото упреците към различното са непрестанни и разделят хората на групи. И прогресивност – защото тенденции и течения идват при нас със закъснение. Но също и прогресивност от гледна точка на това, че други сцени като немската, холандската, англйската и дори румънската култивират местните си артисти, подгкрепят ги и ги превръщат в световни звезди. При нас добрите примери за съжаление са малко.

А зимата е за двама...

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.