Неастрологичен хороскоп: 18 – 24 март

Маг Жаклина съветва

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина. Пролетта боде, къде си бе, момче? Са очакваш нек`во страшно хороскопче! Еми ето ти го тогава.

Овен

Отвсякъде ще ви изкушават с примамливи прилични и неприлични предложения. Бъдете себе си и се дърпайте на инат до последно! И без това идва пролет, не се пускайте в танц с бушуващите хормони още на първата бавна песен.

Телец

Тази седмица се очертава да се сблъскате с финансови проблеми, което е удачен момент да спрете цигарите, алкохола и да преосмислите доколко имате нужда от електричество и топла вода, за да бъдете щастливи. Единственото безплатно удоволствие е апетитът ви. Изведете го на ресторант с последните си 20 лв.

Близнаци

Не гледайте на този живот като на единственото нещо, което ще се случи на душата ви.

Това е цитат от книгата, която подготвям, озаглавена „Източ(е)ни мъдрости от западн(ал)ите квартали“. Бъдете над нещата и въобще да не ви пука, че тази седмица дамите два пъти ще тръгнат на работа без сутиен, а господата веднъж ще си забравят картата за метрото. 

Рак

Луната е в Юпитер, а вие сте в кофти настроение. Вероятно има някаква връзка. Сменете планетата и животът ще е песен, а сексът ви чудесен! Защо толкова кратко? За да ви остане време да се радвате на слънцето, отговарям аз.

Лъв

Сатурн е изключително активен и ще предопределя събитията при Лъвовете тази седмица. Това ще е от значение за тези, които вярват в движението на планетите. Другите ще си карат както досега и хич няма да им е зле! В периода избягвайте ирландския алкохол и българските нитратни продукти.

Дева

За да подредите живота си тази седмица, първо подредете книгите си, а после и гардероба си.

Големите промени започват от малките неща. Шот текила е малкото нещо, което ще предизвика големите промени в живота ви. Вторият шот текила ще има обратен ефект, затова бъдете пестеливи.

Везни

Приятел, който ви дължи 44 лева от 3 месеца, най-сетне ще ви ги върне, за да ги изпиете заедно. По-добре да не ви ги беше връщал, ще кажат някои. Не е вярно, защото приятелството е безценно и струва повече от 44 лв. Сиренето обаче е с пари, но за това в друг хороскоп.

Скорпион

Вас парите не ви интересуват, нито планетите, затова карам направо. Пак ще пада секс, и то от грубия пролетен. Снабдете се с наколенки и колан за изправена стойка и коригиране на гръбначния стълб. Ще имате нужда.

Стрелец

Спортът не е препоръчителен през тази седмица, защото раменете и лактите ви са изключително уязвими. Заменете го с нещо по-приятно, което можете да практикувате по гръб и да оставите другата страна да свърши останалото.

Козирог

Луната е в 6 дом, което засега не ви касае особено. Няма много за мислене.

Докато Луната дойде във вашия дом, там има да изтече много вода… Потърсете си водопроводчик за профилактичен оглед.

Водолей

Тази седмица мечтите се превръщат в реалност със специалните промоции от дилърите на трева в различните квартали. Специална подправка ще ви пренесе на друго място. За всеки случай си носете тоалетна хартия и шише с вода от 0,5 л.

Риби

Забравете всичко, което сте знаели за света до този момент. Неловка ситуация, съпроводена с облизване и поглед в метрото, ще върне вярата ви в истинската любов. Не бързайте, може да е просто клопка и да станете невинни жертви, увиснали на кукичката. Без излишни рискове е моят съвет и наблегнете повече на книгите тази седмица.

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма, билкови коктейли срещу пролетна умора и за устойчива потентност, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако животът ви отива на кино, пък искате да го поправите, закъснели сте. Тези неща се правят само по Нова година.

Ето и какво ни вещаят звездните карти за месец март

#trashtag: най-накрая смислен, семпъл и гениален ход в социалните мрежи

За останалите тайни на града последвай Instagram профила ни и спечели колекция класни български вина

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *