Giveaway: 3 рецепти за лятно смути x NutriBullet

Нищо чудно, че смути манията завладя и нас

0 коментара Сподели:

Живеем във велико време, в което тренировките са за по 15 минути, като в същото време са достатъчно ефективни, уикендите са си айляк парти, а храната се пие, вместо да се яде. Смути манията завладя цял свят. И не е трудно да разбереш защо. Само за две минути можеш да си забъркаш нещо лесно, което да засити глада ти и да ти даде супер сили досущ като един съвременен Попай. (Или Попайка, ако може да сме феминисти за една минута.)

Смутитата са популярни по всяко време на годината, но през лятото са особено подходящи заради достъпа до всякакви пресни плодове и зеленчуци, които да накарат вкусовите ти рецептори да танцуват бачата.Не само че са хранителни, ами ние силно вярваме в изцерителните свойства на едно добре приготвено смути.

Още по-силно вярваме в способностите на Nutri Bullet да ни го доставя по всяко време на денонощието. Сега имаш възможност да си го вземеш с цели 25% отстъпкаот 30.07. до 6.08., използвайки промо код GG25 . Eто тук.

Рецептата за едно успешно смути винаги включва достатъчно количество течност, за да не затормозявате любимата си машина, плодове и зеленчуци, колкото ви душа иска и ядки. Като последните не са задължителни, но придават един особено блажен вкус на всяка напитка. И ако не ви се мъдрят ваши рецепти за идеалното смути, ние сме ви приготвили три, които са особено подходящи по това време на годината, но са с препоръчителна консумация и през останалите месеци.

СМУТИ, КОЕТО ВЪЗСТАНОВЯВА ЕНЕРГИЯТА

1 ч.ч. бадемово мляко

1 цял банан

1 шепа сурови бадеми

1 шепа семена от чиа

Не е задължително млякото да е бадемово, но ядковото мляко е известно с допълнителното си съдържание на протеин, който определено ти е необходим след един изтощителен час във фитнеса. Бананите са задължителният източник на полезни въглехидрати, чията ще те държи сит за по-дълго, а бадемите… те са тук, за да придадат едно особено очарование на твоето смути.

СМУТИ, КОЕТО ИЗЦЕРЯВА МАХМУРЛУК

½ краставица

½ чаша спанак

1 зелена ябълка

200 мл вода

В случай че не ти се намира зелев сок, една зелена енергийна чаша  ще свърши точно толкова добра работа. Ако сутринта ти за разлика от вечерта започне здравословно, махмурлукът няма да може дълго да вирее в тялото ти. А какво по-здравословно от едно зелено смути. Може да не изглежда особено апетитно, но не трябва да съдим по външния вид. Краставицата и ябълката съдържат достатъчно вода, че да накарат всичкото количество алкохол да побегне от тялото ти, а спанакът отдавна трябваше да се е превърнал в твой най-добър приятел.

СМУТИ ЗА ТЕЗИ ГОРЕЩИ ЛЕТНИ ДНИ

2 големи резена диня, почистени от семките и нарязани на кубчета

4 листа от мента

5 или повече кубчета лед

Вода, колкото прецените

Лято 2018 се държи повече като есен 2017, но докато сме в очакване на изпепеляващите летни дни (които със сигурност са на път), можем да се подготвим с една изключително лесна рецепта за свежа нутрибомба, която ще ви държи дълго хидратирани. Динята е най-добрата идея за летните дни. Има високо съдържание на витамини, минерали и вода и има просто невероятен вкус, освен че никога не можете да прекалите с нея, защото е нискокалорична.

Чудесно е да имаш безкрайно много време сутрин, за да умуваш над съставките на смутито ти и после да можеш да консумираш крайния продукт безкрайно. Но кой ли в днешно време може да си позволи да отдели часове за закуската си. Ние обичаме еликсирите да са лесни и да се правят почти сами. Затова използваме NutriBullet XXL. А сега от 30.07. до 6.08. може да го закупите с отстъпка, използвайки промо код GG25 .

Весело лято и ДО ДЪНО!

После не забравяй да споделиш своето смути в Instagram. Съвети как да аранжираш своята снимка тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *