Неделите не са това, което бяха: The Sunday Bunch става на 3

Супер точната доза забавление за всички, които не искат да прегрешават много с... танците

  • 14.03.2018
  • от Плами Максимова

The Sunday Bunch е поредица любими партита и подкасти, които се случват в неделя като празненство на седмицата и деня. Освежаващи, вълнуващи и супер точната доза забавление за всички тези, които не искат да прегрешават много с... танците и да си нарушават съня точно преди началото на работната седмица.

The Sunday Bunch стартира като подкаст и през годините са му гостували редица готини родни ъндърграунд артисти, сред които Alexandar Kyosev, Pruskalo Ensamble, Anton Pau. В един момент епизоди от серията прерастват в съвсем реални партита, като такова ще е и това по случай 3-тия рожден ден на платформата.

Зад тези няколко години труд и опити за развиване на родната електронна сцена в положителна посока стоят Gentle Dub

които са заедно зад пулта повече от 10 години, а под това име се подвизават от 2014-а насам. Двамата са делили една сцена с Bill Patrick, Lizz, S.A.M., East End Dubs, Valentino Kanzyani, VIncentiulian, Julie Marghilano, Nu Zau, Alex Celler и други и вероятно ги познаваш освен от The Sunday Bunch партитата и от тези на Terra и NXT Gen. 

Срещаме се с тях няколко дни преди рождения им ден, за да ти разкажем точно какво правят, а ти не пропускай да запазиш неделния си следобед за тяхното b-day парти в Generator. Стартът е в 14:00, а зад пулта ще са DeWalta, Kyosev, Svet и Anton Pau. Ако не можеш да си там физически, танците са позволени и вкъщи, благодарение нa streamer.bg.

Честит рожден ден, The Sunday Bunch. Нека започнем отначало - как се роди идеята за неделни партита?

Искахме да направим подкаст, който може да слушаш и гледаш на живо, докaто си у дома с приятели и почиваш от натоварената седмица - такъв, какъвто нямаше до момента в България.

Свежа концепция, а кои сте вие, които стоите зад нея?

Първоначалната идея се роди от нас, двама диджеи от Пловдив (Жоро и Крис). Сега зад проекта стои екип от мили и добри професионалисти, отдадени на идеята, целящи развиване на българската клубна култура.


Как се разви идеята ви за тези 3 години?

Започна като подкаст един път в месеца в студиото ни в Пловдив. След това започнахме да правим неделни партита в едно пловдивско заведение и година и малко след това поканихме първия си гост за Неделно дневно парти в София. Не очаквахме, че ще се получи така успешно, и, разбира се, следващият гост не закъсня.

На какви места сте записвали подкастите си досега?

До момента сме правили The Sunday Bunch в Пловдив и София. Били сме в студиа, пъбове, клубове и много приятни залички.

А има ли локация, на която мечтаете да организирате свое парти?

Светът е пълен с мечтани локации и всяка една от тях е наша цел. Надяваме се един ден да имаме възможността да реализираме всеки различен епизод на различно място на картата... да започнем от Европа.


Кой епизод на The Sunday Bunch ви е любим (моят е един от последните ви, със S.A.M)?

Всеки от епизодите има собствена магия и обичаме всеки един с цяло сърце.Всъщност как избирате артистите, които да представите?

Насочили сме се към конкретно любимо наше звучене (минималистично хаус звучене) и каним артисти в този "саунд". Всеки от гостите ни е дългогодишен любимец или изгряващ талант, който плува в нашата музикална посока.

Коя е публиката, до която искате да достигнете?

Готините и позитивни хора.

С какво се различават неделните от петъчните или съботните партита например?

Цялостната концепция на неделните партита е малко по-различна.

Започваме по обед, а през деня комуникацията между нас е по-лесна, явна и може би по-искрена (защото се виждаме).

Какво липсва на електронната сцена у нас още?

Вече нищо...

Йее, харесвам оптимизма ви. Пловдив, София, а след това накъде?

Аround the world...


Запознай се с Габриела Вергилов - момичето, чийто дебютен трак разтърси култовия Бергхайн