Sonar: ден и нощ в Барселона

За фестивала Sonar и Off Sonar от първо лице

0 коментара Сподели:

Тази година най-накрая сбъднахме своята мечта и посетихме едно от най-известните музикални събития в света. Готови ли сте да ви въведем в Sonar – приключението, което разшири разбирането ни за парти изживяване? Приключение, което ни показа различна гледна точка и определено вдигна летвата.

Всяка година под парещото слънце на един от най-вдъхновяващите и забележителни градове в Европа се стичат хиляди хора от цял свят, за да споделят любовта си към електронната музика, танците и едно събитие, което оставя диря за цял живот. Sonar – изживяване, което ще искате да повторите.

Sonar Барселона е тридневен фестивал за електронна музика, който се провежда през юни и води началото си от 1994 г. От самото си създаване фестивалът е разделен на две части: Sonar by day и Sonar by night. По същото време в града има и много други качествени събития като част от Off sonar, които удължават парти маратона с още два дни.

Бъдете готови да се насладите на музика от ново поколение, да срещнете усмихнати и необременени от стереотипи и задръжки хора от всички възрасти.

Не на последно място програмата винаги е на световно ниво, а DJ-ите се раздават за своята автентична публика. Магията просто се получава на всяко парти.

Обуйте си удобните обувки и тръгвайте с нас! Първо и много важно, имайте предвид, че що се отнася до Sonar Барселона, с пълна сила важи правилото на 5-те "П" – Предварителната Подготовка Предотвратява Провала на Представлението! Колкото по-рано предвидите къде ще се настаните, разбирайте месеци, толкова по-добре! Градът буквално е препълнен, затова и билетите дори и за най-масовите партита свършват изненадващо бързо.

Бързаме да споделим нашия своеобразен дневник от приключението, а накрая на разказа ще споделим и кои са най-вкусните места за хапване, за да не оставяме случайността да ви остави гладни преди гранде купона…

ДЕН 1: БЕЗПЛАТНО OPEN AIR ПАРТИ
Кацнахме в Барса и след бързо придвижване от летището към центъра със синия рейс (в който има wifi, климатик и зарядно за телефон) отъпкахме коридата на безплатното open air парти 15 години Get physical. Нощта бе кратка, но запазихме силите си за следващите дни.

ДЕН 2: ROOFTOP POOL ПАРТИ
Ден 2 премина в очакване на традиционното rooftop pool парти на mobilee, където Anja Schneider & friends също така традиционно вдигат ръцете на своите гости до небето. Позитивни хора, студено просеко, басейн, пълен с готини мацки + звук function-one и спираща дъха гледка към целия град.

Грандиозният open air на Circoloco и The Martinez Brothers ни очакваха в по-късните етапи на нощта. Ако сте си хапнали добре и все още имате сили, препоръчваме Ви Club4 – един от основателите на който е Marco Carola. Няма нужда от повече подробности, нали?

ДЕН 3: SONAR BY NIGHT FESTIVAL
На третия ден дойде време за Sonar by night festival, като преди това релаксирахме цял ден на плажа Castelldefels (~1 час с рейс).

Фестивалът тази година включваше разнообразни артисти (от Cerrоne през De La Soul, Justice, през Carl Craig’s drum ensemble до Hunee и Eryc Prydz). Seth Troxler B2B Tiga се оказаха добра комбинация, а Marco Carola вдигна тълпата едно ниво нагоре със затварящия си сет. Енергията на хората отново ни направи впечатление: усмивки, танци и положителен заряд.

ДЕН 4: ПОДОБАВАЩ КРАЙ С INNERVISIONS
Innervisions
, начело с Ame и Dixon затвориха епичната седмица с уникална музика, по-нисък bpm и напредналия сет на Ame, който бихме описали като шамански. Schwarzmann live направо надмина очакванията ни!

Последва club o.w, където DJ Tennis и Pachanga boys създадоха музикална емоция, която все още поддържа тръпката в нас. Те са отговорни и за парчето,станало за нас символ на Sonar 2017.

ЕТО И ОБЕЩАНИТЕ ЖОКЕРИ:

КАК ДА СТИГНЕМ И ДА СЕ ПРИДВИЖВАМЕ ТАМ?
Wizz air и Ryan air имат директни полети. Свалете taxime приложението за таксита, спирането на улицата отнема време,метрото също е много добър вариант. Разплащането почти навсякъде става с карта.

КЪДЕ ДА СПИМ?
Airbnb – поне 3 месеца по-ранна резервация.

КАКВО ДА НОСИМ?

Добро настроение, дрехи за горещо време, 2 чифта удобни обувки, за които не ни е жал, бански 🙂 

КОИ ПАРТИТА?
Следете програмата на Off sonar събитията и си вземете колкото може по-рано билети. Оставете си дупки в програмата, защото на място винаги излизат оферти за необявени и други интересни партита. Най-добрите събития са sold out месеци преди Sonar.

КАКВО ДА ЯДЕМ?
Най-добрата морска храна е в La Paradeta, паелята е добър избор почти навсякъде, с тапас специално ние не се наяждахме.

Нота бене: Не носете много пари в брой и винаги дръжте на сигурно място документите и ценните си вещи.

Това пък са фестивалите у нас, ако Барселона ти е далече.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *