Любимките от Мис Свят

Прекланяме се пред впечатляващия криейтив, който стои зад видео материалите на претендентките за короната (с патос). Догодина пак.

  • 26.08.2013
  • от редакторите

Признаваме, че не сме горещи привърженици на десетките конкурси за красота, още от времето, когато те са се организирали единствено по екзотични курорти, като събитие, целящо да повиши туристическия интерес към локацията. В последствие изборът на претендентка на национално ниво най-често изглежда като странна финансово-сексуална надпревара, а големият финал почти винаги е политическа компенсация към държавата победител, изобилстваща от обещания за благотворителност и борба срещу глада и болестите в Африка.
Като прибавим към всичко това и факта, че лицензната такса за участие е непосилна за някои държави и се налага да се търси финансиране на начинанието по всякакви начини, включително и унизително пошло TV риалити шоу с любимите елементи на средностатистическия зрител от малък град е напълно разбираемо, всичките претендентки и конкурси да са ни в ignore листа.

Този път, обаче правим изключение и ви предлагаме да се насладите на симпатични акценти , откровено нелепите режисьорски решения и наивно чаровните визитки на някои от (с патос) „претендентките за короната Мис Свят“:

Впечатляващото излъчване на Мис Ангола:

 

Любимият ни английски е на Мис Украйна:

 

Фаворитката според букмейкърите е Мис Гърция, не сме сигурни дали не сме я виждали вече в някаква нискобюджетна унгарска филмова продукция:

 

Номер 1 саундтрак, според нас е за видеото на Мис Етиопия:

 

Монтажът на визитката на Мис Еквадор:

 

И за финал: най-красивата финландка: (?!?)