Планирай почивката си в Италия

Сайтът routeperfect.com изготвя индивидуални маршрути из Италия

  • 02.08.2013
  • от Ели Цонова

Ако си фен на Италия и винаги ти се е искало да обикаляте през идиличните градчета с любим човек и кола под наем, но не си много по спонтанните пътувания и имаш нужда от поне малко сигурност, routeperfect.com е точната страница за теб. На нея можеш да планираш цялата си почивка в Италия, въвеждайки къде искаш да отидеш, с колко време разполагаш и какъв тип почивка си намислил, избирайки между романтично пътуване, ваканция с приятели, семейство или пък съвсем друго.

Когато си харесаш начална точка, сайтът ти предлага няколко възможности, които се изменят според желанието ти да гледаш повече исторически забележителности, да посещаваш културни мероприятия, да си сред природата, да наблегнеш на добрата храна, на клубния живот или на плажовете. Вариантите са безброй, но е сигурно, че с такъв полезен сайт, няма да направиш грешния избор. Освен да ти помогне с планирането на дестинациите, routeperfect.com има и списък с хотели и коли под наем, както и със снимки от най-красивите места в Италия.

Благодарим за жокера на Роси Тур. А ако още не си убеден на 100%, че Италия е твоята дестинация, хвърли един поглед на статията ни за сицилианския пейзаж и бързо ще си промениш мнението.