Любовно (не)зависими

Когато Хари срещна Сали, или сам съм си сценарист

  • 09.03.2016
  • от Румяна Стойкова

За неволно заблудилите се тук ще поясним, че няма по-секси нещо от двойките  (не  тези, които получаваш в училище, обаче). Гаджета, любовници, сродни души, семейство - мъж и жена, мъж и мъж, жена и жена. Онези двойки, които събира природата и любовта.

Ако си от тези, които все още смятат, че е много яко да се прибираш всяка вечер с различна мацка или пич, че усмъртяването с различни алкохолни и други субстанции с последващ израз на първичност и завършващо със случаен секс, е кул, то  почти сме сигурни, остава ти малко, докато осъзнаеш - това си е пълна трагедия!

Не само защото не си Чарли Шийн, нито Буковски и дори феминизмът не оправдава безразборния полов живот. Свободата, скъпи ми Санчо, съвсем не се изразява в това. Свобода е да избереш кого да обичаш и това те прави силен и смел.

Не се случва  често, не работи по схема и е трудно да го задържиш. Обаче не се подвеждай! Милиони години еволюция, приказки, физика, химия, световната литература, поезия... всичко ти крещи  - намери си гадже!

Връзките невинаги имат много смисъл, но само погледнато отстрани.

Обратно на последното твърдение, бяхме инспирирани от изобилстващите снимки в социалните мрежи на непознати, влюбени хора. Така направихме за теб малка галерия, която нарекохме

ЛЮБОВНО (НЕ)ЗАВИСИМИ


Още по DATING темата виж тук