КАКЪВ ТИП СЪБЛАЗНИТЕЛКА СИ

Ти коментираш, а ние подаряваме слънчеви очила LOVE MOSCHINO, с които ще се обръщат след теб

0 коментара Сподели:

Колкото и да не ми се иска да започвам с встъпления, че е лято и еди-какво си, нямам избор. Лято е и… на много неща им е сега времето. Добри и лоши идеи на хормонална основа пишат историята на горещата част от годината, а ти си имаш свой начин да дадеш израз на всички грешни мисли. Активна в изкуството на съблазняването или не чак толкова, самият факт, че си жена, предполага, че носиш онази нотка на изкушение, която кара коленете на знайни и незнайни мъже да омекват.

Ние с Fashion Days отново сме тук с интересна класификация на типовете съблазнителки, едно просто питане към теб и разкошен подарък.

Тематично, както и предния път, можеш да спечелиш кокетни слънчеви очила LOVE MOSCHINO. Всичко, което трябва да направиш, е да коментираш в кой тип съблазнителка се припознаваш. На 21.08 ще изтеглим щастливката, която ще се радва на нови стилни аксесоари за лятото, а и след това.

Подаръкът е вдъхновен от една от най-изкусителните жени в историята на киното, както и муза на мъже и жени – Одри Хепбърн. Разбира се, погрижили сме се и да подберем най-подходящите аутфити, които пасват на всяка изкусителка. Разгледай какво сме закачили на виртуалната ни витрина под описанието на всяка мацка или потърси нещо специално за теб, като използваш новите филтри за цена и цвят.

ФАТАЛИЗЪМ

Известна още като жената вамп, тази изкусителка представлява истинска заплаха за всички мъже с по-слаби ангели. Въпреки че подобни никога не биха грабнали вниманието й, нищо не й пречи да вземе от тях каквото й трябва – услуга, внимание, подаръци, време. Впечатляват я не по-малко опасни мъже, които да подложат женските й специални умения на изпитание. Изглежда перфектно, винаги елегантна, стъпва, сякаш мястото е нейно. А с фаталния й чар, нищо чудно и да стане. Би избрала вечната класа на черното, горещото червено или стилното бяло. Червеното червило, високите тънки токчета и стоманената увереност са най-смъртоносните й оръжия. Ето защо не я привличат мъже, които са й в краката.

Един перфектно въоръжен ловец не ходи в гората на лов за пъдпъдъци, нали?

ПЛЪТ НА ПОКАЗ

Само по парфюм е малко крайна фаза, но със сигурност това е първият начин, по който мъжете си представят този тип изкусителка. Тя не се чувства достатъчно секси, ако няма нещо разголено по нея – гръб, рамо, крака, долната част на дупето… Сега, не си представяй веднага лишено от умствен капацитет бимбо. Освен такива, които залагат единствено на добри физически дадености, има и достатъчно интелигентни дами, които просто отделят ½ от ежедневието си да поддържат афродитските си фигури. Би било грехота да ги покриват с излишни сантиметри плат.

ЛОЛИТА

Една от най-известните съблазнителки в историята, Лолита, до ден-днешен е вдъхновение на писатели, дизайнери, мъже  и жени. Лолитският стил предполага сладка, но секси визия, аутфити тип ученическа униформа – къси поли с дълги чорапи, небрежна прическа и лек грим. За щастие на хиляди мъже по света, които са фантазирали за преживяване с мацка тип Лолита, модните тенденции не пропуснаха да превърнат това в комерсиална вълна, която заля моловете неотдавна. Момичешкото невинно (на пръв поглед) излъчване печели сърцата на господата, които обичат да доминират в една връзка. Такъв тип жена представлява всичко, което олицетворява „нежния пол“. Клас, стани, клас, мирно, защото по-долу с Fashion Days те учим как да докараш лолитската визия.

НЕГЛИЖЕТО

 

Тези, които по дрехите посрещат, неглиже мацките ги изпращат… по дяволите.

Тях изобщо не ги интересува какво ще навлекат отгоре, стига да е удобно и практично. Игрите на съблазняване са им чужди и единственото нещо, което играят, е себе си. Има някакъв много специален чар в тези мацки, които носят гуменките и обикновените си тениски с добавената стойност на естествената красота. Те не са за мъжете, които обичат да се разхождат с жени трофеи, а, напротив – биха били находка за търсещите нещо истинско и непринудено.

БЛЯСЪК, ЯРКОСТ И ЦВЯТ

Мъжете няма как да не я забележат, защото е като диско топка – лъскава и заслепяваща. Всичко от пайети, през камъни, до неонови цветове е нейна запазена марка. Те са израз на свободомислещата й особа и горещия й темперамент. Впечатлява с освободения си начин на общуване. Лишена е от предразсъдъци просто защото отделеното време за обсъждане и осъждане на някого е пропиляно време за парти и забавления. Ако реши да те спечели, то ще го направи с танцова стъпка и широка усмивка.  

МАРКОПОКЛОНИЧКАТА

Тя не носи дрехата, тя носи марката. Има т.нар. скъпо излъчване, което живее свой собствен живот в социалните мрежи. Т.е. Не е нужно лицето й да присъства на снимката, много по-представителни са колажите тип „моден блог“, в които демонстрира безкрайния капацитет на гардероба си. Маркопоклоничката притежава добри познания за новите тенденции, най-вървежните бутици и дизайнери. Съответно флирт с някой евтино облечен господин е тема табу, а тези, на които позволява да окупират вниманието й, са или голяма рядкост, или носят фамилии като Клайн, Феручи, Плейн, Кавали и т.н.

ПРОЧЕТИ МЕ

За този тип мадама, дрехите говорят повече от думите. Чрез тях тя може да изпрати послание на едната част от мъжете, че не е хапка за тяхната уста, или да даде зелена светлина на други. Топове с надписи, цитати и послания задръстват чекмеджетата й с дрехи, а на тях можеш да прочетеш възгледите й за околната среда, музикалните й предпочитания, емоционалните й нагласи и т.н. Дали е пасивна или активна във флиртовете, не можем да кажем, но… най-вероятно ще го пише на тениската й.

ОФИС ЧИК

Ако си захвърлила работата за малко и преглеждаш каква сме я свършили ние, доста е вероятно да се разпознаеш в този тип съблазнителка. Това са мадами със сериозна работна позиция, пребиваващи в офис пространствата, разведрявайки живота на IT специалисти, счетоводители, QA-та и т.н. Не, не е нужно да си снимат дупетата на скенера, а просто да подберат правилната пола с висока талия, очилата тип cat eye и приятно подчертаващи достойнствата ризи. Можеш да ги засечеш в ресторанти на бизнес срещи или в пиано барове, разпускайки с колежки. Ако реши да приближи един мъж, то от нея може да очаква перфектна автопрезентация като преди голяма сделка с корпоративен клиент. Ако пък той прецени, че да си старомоден е модерно, и направи първата крачка, хубаво ще е да избере стилно питие за почерпка и мислено да си редактира сивито в движение.

На 21 август на случаен принцип изтеглихме късметлийката, която се радва на чисто нови слънчеви очила LOVE MOSCHINO – Василена Попова. На всички, които ни споделиха какъв тип съблазнителки са, благодарим за интереса и обещаваме съвсем скоро ново, още по-интересно предизвикателство. Не спирайте да съблазнявате, най-вече себе си!

Правила и условия за участие в играта можеш да откриеш тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *