НА БАБА ТИ ТАТУИРОВКАТА

как бихме изглеждали надраскани и на преклонна възраст по-долу

0 коментара Сподели:

Така… без да ни къркорят сърцата и да ни треперят ръцете, се замисляме над дълбоката екзистенция как аджеба бихме изглеждали, когато косите ни побелеят, а внучетата вече не са далечна утопия на тийнейджърски шеги. Бъдещето е неясно, но все пак да предположим, че някъде между 18/20 или 30-годишнината си си решил да се изрисуваш целия, подобно обсесия на Гоя, и да превърнеш тялото си в красиво галерийно произведение на изкуството.

Дотук добре – слънцето е високо, морето дълбоко, а на теб ти е през гумата на кемпера какво ще стане после.

Ако все пак обаче ти се иска да надникнеш в бъдещето, ние го правим специално за теб чрез магическата ни стъклена сфера в офиса и ти показваме, че всъщност нещата няма да са нито толкова зле, колкото майка ти казва, нито толкова перфектни, колкото гаджето ти си представя.

Истината всъщност е, че увисването на прекрасната ти кожа и бръчките по трудолюбивите ти ръце няма да попречат на татусите ти, ако те са направени качествено, на подходящото място и най-важното – ако са изрисувани от ръката на истинско про. Както са казали мъдрите – всичко е в детайла, и тук този слоган важи с пълна сила. В снимките по-долу и по-горе ще се увериш, че историята познава много лоши примери, но и перфектни комбинации между възраст, рисунка и излъчване. Подходящи дрехи, разпознаваем стил и леко намигване към забавната страна на това да си баба или дядо, изрисуван от глава до пети, ще ти помогнат да запазиш положение в живота и да докажеш на всички, че и на 60 ти си оставаш все същата луда глава, която просто го живее тоя живот, да му таковата..!

При господата нещата на пръв поглед изглеждат по-лесни, защото в крайна сметка зрелият мъж си тежи на мястото и с подходящото сако, панталон и небрежен Converse, дори и дядо, мъжът над 50 би изглeждал достатъчно готино и арт, за да си спечели дузина обожателки с доста петилетки по-млади от него.

При дамите поддържаното тяло дори на преклонна възраст е от ключово значение, за да стои добре цялата картинка, но дори да нямате такова – показването на малко и подчертаването на другото много с класически женски трикове, които и баба знае, ще ви донесат достатъчно, за да си кажете, че животът е хубав дори облечен в престилка и варящ сладко на двора в Горно Мухитово.

За финал казваме: разгледай, помисли, драсни, ако ти стиска и си свиркай. Пролетта е близо, по-добрите студиа също, а времето винаги си е текло, ще продължава да тече, така че по-добре го изненадай с нещо мащабно и красиво на плешка или бедро и гледай мача! Ако не друг, поне внуците ти ще са във възторг – обещаваме!

 

Виж и какво си татуират момичетата според двама родни татуисти.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *