СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА SMUGGLERS SWING CLUB: LA DOLCE VITA

Италианското парти, вдъхновено от 50-те и 60-те години на миналия век е на 26 април (събота) в Mixtape 5

  • 23.04.2014
  • от редакторите

Фелини е човекът, който може да ни разкаже в история и картинки всичко за слънчева Италия по онова време на хедонизъм, безгрижие, красиви мъже и жени, романтични срещи до Фонтана ди Треви и много музика. Поредното издание на серията партита The Smugglers Swing Club те кани на среща с Фелини и иска да те вкара във филма му La Dolce Vita. В Mixtape 5 ще звучат Swing, Jazz, Rock’N’Roll, за които пряко отговорни ще бъдат момчетата от The Smugglers Collective. В края на вечерта винтидж звукът ще се срещне с electro swing-а, който се превърна в истинска мания през последните години.

Този път към The Smugglers Collective ще се присъедини DJ Skill, който може да чуеш в малката зала на клуба. Повече за събитието можеш да научиш тук.

Даваме на двама от вас двойна покана за партито (ако спечелиш, можеш да си вземеш едно другарче). Сподели ни в коментарите към тази статия кой е европейският филм, който е успял да те е впечатлил най-много. Късметлиите теглим на случаен принцип на 25 април (петък), 17:00 и публикуваме имената им като ъпдейт на тази статия.

GO. GO. GOOO..., защото животът наистина е хубав.

ПАСОВЕТЕ ОТИВАТ ПРИ Ina Troubles Georgieva и Alex Ivanov, молим да проверят INBOX-а си, включително OTHER фолдър.