Smugglers Swing Club: Christmas in Hawaii

Нестандартно коледно парти

0 коментара Сподели:

Последното за 2014 година издание на Smugglers Swing Club ще е предколедно, много горещои вълнуващо. И най-вече хавайско. На 19 декември The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят в своята машина на времето в столичния клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката.

 

Smugglers Swing Club: Christmas in Hawaii кани всички почитатели на винтидж музиката и културата на едно нестандартно коледно парти! Събитието ще пренесе гостите си директно в слънчев Хавай от 40те и 50те години, когато на мода са били хавайските ризи, белите костюми, роклите на цветя и tiki баровете.

SmugglersSwingClubще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 19 декември в клуб MIXTAPE5. Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа. Билетите са на цена от 10 лв и ще се продават само на място на събитието.

Специално за Smugglers Swing Club: Christmas in Hawaii, клуб Mixtape5 ще бъде преобразен в тропически остров, с много палми, цветя, ярки цветове и въобще всичко, което може да накара посетителите на суинг клуба да забравят за минусовите температури навън.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *