От глава до ПЕТ-и: Лято в офиса

Всяка седмица ще те изненадваме с нова идея за актуален стайлинг само от пет части

0 коментара Сподели:

Що е то стил? Някои ще кажат просто начин на обличане, други пък – израз на характер. Да и да, стилът е всичко това, но и много повече. Той е медиатор в общуването ни със света. Но да се замислим – всяка дреха, която имаме, прави впечатление по един или друг начин на различните личности в обществото. Дали ще е някоя цветна пола, изискан костюм или нестандартни очила, неизбежно привличаме вниманието на много хора и още повече – начина, по който те започват да ни възприемат…дори и понякога да не го осъзнаваме.

Именно затова ние вярваме, че добрият вкус за облекло и усет за стил, спрямо социалните ситуации, е от съществено значение за една дама в големия град. С новата ни рубрика “кмкслмфдлк” ще ти докажем как понякога е достатъчна дори и само една красива рокля, за да се промени света около теб.

В новата ни рубрика "От глава до ПЕТ-и" всяка седмица ще те изненадваме с нова идея за актуален стайлинг само от пет части

които ще отговарят на последните писъци на модната индустрия. От нас ще бъдат идеите за различни поводи, а за теб остава само да ги облечеш и да им вдъхнеш живот извън Интернет… ако ти допаднат нашите предложения, разбира се. Ако не, може да ти послужат за вдъхновение в тази насока. Насърчаваме те да експериментираш! Това е и целта на модата все пак – да те подтикне да напуснеш зоната си на комфорт от време на време. Нека го направим заедно!

Тази юлска седмица съчетахме пет стайлинг компонента за перфектния летен office look. Когато искаме да изглеждаме представително на работното място, но е твърде горещо за дълъг панталон и блуза, ние намерихме решението!

Рокля с гол гръб NA-KD

Флоралните мотиви този сезон са особено популярни, а най-добрият начин да се възползваме от това е да облечем някоя лека, ефирна и цветна рокля, която да подчертава нежните черти на всяка дама. С избора ни от NA-KD ще се чувстваме като момиченца, които тичат безгрижно в природата, докато в същото време ще сме къде? В офиса!

Чанта Guess Jeans

Всеки знае, че най-добрият приятел на жената е нейната чанта. Без значение от размера, тя може да вмести в съдържанието си абсолютно всичко, лимит не съществува. Въпреки това, за ден в офиса ни трябва някоя средна по размер, която да е удобна, лека и хващаща окото. Избрахме синя чанта Guess Jeans, която да котрастира на основният бежов цвят на роклята и да подчертава сините цветя по нея. Отличителна, запомняща се, практична. Точният избор!

Кожени сандали Steve Madden Irenee

Удобни, стилни и с онази точна височина на тока, която го прави нито много нисък, нито много висок, сините сандали от кожа Steve Madden Irenee ще запазят чувството за дамска елегантност, докато осигуряват нужния комфорт на стъпалото през така или иначе уморителния работен ден. Едни от любимите ни летни модели!

Поляризирани слънчеви очила Police Cat Eye 

След като темата ни е летен офис стайлинг, няма как да изпуснем слънчевите очила – константата за всяка ежедневна лятна визия. Спряхме се на син cat eye модел очила Police, който е в перфектна симбиоза с останалите аксесоари и приятно подчертава сините акценти на роклята. 

Гланц за устни Giorgio Armani Maestro

Вместо някоя гривна или обеци, избрахме за допълнение към стайлинга да предложим нежен и бляскав гланц за устни Giorgio Armani. Ненатрапващ се цветови отенък, идеален за ежедневна употреба, какво повече да искаш!

Протестите в София и изкуството на плаката.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *