Кажи ни каква мацка си, за да ти кажем как да се грижиш за кожата си

Започваме с най-важното условие за красива кожа – слънцезащитата

0 коментара Сподели:

И това лято ще дойде. Чакаме го дълго, за да излезем пак навън и да погалим кожата си с лъчите на слънцето. Обичаме да се разхождаме из града дори в най-топлите часове, да бъдем активни, а понякога просто да се наслаждаваме на цветовете на сезона от уюта на балкона. Всичко е по-вълнуващо през лятото. Дори и слънцето! Затова, когато дойде най-дългоочакваното лято, не забравяй за него – където и каквото и да правиш, защити се от вредните слънчеви лъчи, за да останат накрая само хубавите спомени от топлия сезон.

В следващите редове ти предлагаме

три вида слънцезащита, които да ползваш спрямо това, каква е най-честата ти активност, и това, от което имаш нужда.

Градът е голям и движение дебне отвсякъде

Бързаш между задачи през деня, а още преди обяд вече имаш направени планове за вечерта, в която уж нищо интересно не предстоеше. Това, което ти липсваше най-много по време на социалната изолация, бяха разходките и срещите с града. Ти обичаш самия него – улиците, сградите, парковете, даже задръстванията. Шумът му по-скоро те успокоява и те кара да се чувстваш на сигурно и познато място, отколкото да те дразни.

Знаеш къде какво се случва, но не спираш любопитството си и се оставяш да те води до нови градски места.

А знаеш ли, че 80% от слънчевите лъчи, които ще усвоиш, ще погалят кожата ти точно когато си в града (да, не на плажа или в планината)? Точно когато кожата ти е най-малко защитена. Бързо поправяме грешката да не използваме слънцезащита в градски условия с B-Protect 50+ от Avene. Продуктът лесно ще ти стане любим, защото съчетава 3 незаменими качества – слънцезащита, защита от замърсяването и разкрасяване. Идеален е за всяко градско момиче, защото можеш да го нанесеш самостоятелно или върху хидратиращия си продукт и нямаш нужда от нищо повече в дългите летни дни. Уникалната формула променя цвета си спрямо твоя тен в момента на нанасянето, така че да бъде точно в унисон с прекрасната ти кожа.

Здрав дух в здраво тяло

Планираш графика си спрямо часовете за тренировка. В града се движиш предимно с колело или пеша, а всяка свободна минута използваш за нов вид активност. Бягане в парка, интензивна разходка в планината, плуване, колоездене на дълги разстояния – винаги си готова за предизвикателства и не се страхуваш да опитваш нови спортове и дейности. Казано накратко – ти си активна мацка, която знае, че движението е първо и най-важно условие за здраво и красиво тяло.

Намираш мотивация в предизвикателствата на спорта, а най-радостна си, когато успееш да запалиш и други с твоята страст.

Знаеш ли, че при спорт на открито кожата ти е изложена на още по-голям риск заради UV лъчите и оксидативния стрес, причинен от слънцето и физическото натоварване? И тук има решение и то се крие в оранжевата тубичка на Флуид Спорт 50+. Този слънцезащитен крем е създаден специално с грижа за кожата на спортистите с комбинация от два антиоксиданта, лека текстура и изключително ниво на водоустойчивост и устойчивост на изпотяване.

Всичко ново

Ако си стигнала дотук, но не откриваш себе си в по-горните категории, може би е, защото си от момичетата, които не се описват толкова лесно. Ти търсиш всичко ново, любопитна си да го изпробваш първа, мечтаеш за вълнуващи преживявания и можеш да прекараш часове в планиране на следващото приключение. Водена си от стремежа да си винаги в крак с модата, но не самоцелно, а за да избираш информирано кое е най-доброто за теб.

Е, и за да можеш да се похвалиш с аксесоар от новата колекция на любима марка, купен на намаление.

Знаеш ли кое е най-новото попълнение в света на слънцезащитните продукти? Ако сме те хванали неподготвена, побързай да погледнеш всички чудеса, които съдържа новата антиейдж тонирана защита SPF 50+ от Avene. Освен че предлага много висока защита от вредните UV лъчи, новата формула има антиейдж действие и незабавно реконструиране и матиране, и изравняване на тена. Той е отлична база за грим, а натуралните нюанси се адаптират към цвета на кожата.

Новият брой на GoGuide е тук!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *