Go Guide Stay Home Festival: от диско и хип-хоп до интергалактически сетове

Кой диджей с каква музика ще ни раздвижва

0 коментара Сподели:

На stayhomefestival.bg ще те заведем отново в някои от любимите барове и ресторанти на София, ще сготвим някои от емблематичните ястия, ще те поканим на лайв концерт, диджей парти или коктейл клас. Ще синхронизираме ума и тялото с йога. Минимизираме несгодите и отваряме сърцата си, за да подкрепим всички онези, които правят града ни толкова цветен. В специално създадения сайт и в онлайн каналите на Go Guide в продължение на цял уикенд ще може да медитираш, спортуваш, учиш, твориш, танцуваш и пееш с любимите ти артисти. Ще снимаме в някои от познатите ти барове, клубове, ресторанти, за да ти припомним, че те са тук и скоро ще са отворени за всички нас.

Вече ти казахме, че голяма част от фестивала ще бъде музика. Наред с концертите, по време на които ще чуеш някои от любимите гласове и класовете, в които ще се учим да свирим, отваряме и няколко стаи за парти.

Точно така, любимите ни диджеи, които разчупват представите за добро прекарване в нощна София, са тук, а на теб остава само да се настроиш в правилните честоти и да си спретнеш едно истинско домашно парти.

Ето кои имена ще видим на виртуалните сцени, които се откриват с подкрепата на Modis и какво ще чуем оттам.

Ако си бил на поне едно After Work Social Club парти, знаеш, че Ihou ни е особено любим. Е, този уикенд не сме „след работа“, но ни чакат два часа музикален екстаз. Отваряш прозореца, забъркваш си едно и си представяш, че си на брега на морето, където боса нова и диско те галят по ушенцето.

Междувременно, ако на Земята ти се струва недостатъчно звездно, Julieta идва с интергалактическите дискажи и един много емоционален сет от любимата Julieta Intergalactica.

Ако не си чувал за Julieta Intergalactica, прочети тук.

И понеже сме обещали музика от разнообразни жанрове и стилове, зад пулта на stayhomefestival.bg, застава Cass – хип-хоп принцесата, подготвила музика, с която да ниотвее главите и да ни припомни как точно се случваха нещата с танците. Рими и бийтове в два часа музикално време.

Николай Въжаров и Ирина Денева, сърцето и душата на Shame крюто скачат надълбоко в различни жанрове музика и в полите на града, дори и по време на пандемия.Нищо не може да ги спре, вярваме – и теб, дори изчервяването по лицето ти, когато чуеш… да, точно тази песен.

ShoSho праща поздрави от по-слънчевия край на света с шамански сет и мексикански арт зад гърба си. Точно така, тук предаваме директно от Мексико. Гледаме, слушаме и си представяме, че сме на негово място.

Zimone & Boyan превърнаха сряда в най-добрия предвестник на петък със своите партита в Carrusel. Сега ни пренасят на дансига от дивана вкъщи предимно с хаус, но с много джази и фънк детайли.

Тук можеш да прочетеш повече за Zimone & Boyan.

Go Guide Stay Home Festival се осъществява с генералната подкрепа на Takeaway.com.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *