Go Guide Stay Home Festival: музикантите с концерти на виртуалните сцени

Да бъде музика! Ето кого ще слушаме и гледаме на 2–3 май

0 коментара Сподели:

Като медия, отговаряща за масовите градски забавления, Go Guide се чувства длъжен да влезе в домовете на своите фенове, за да повдигне тонуса и да направи връзката с любимите си артисти и локации истинска и жива. На 2–3 май ще се проведе първото издание на STAY HOME FESTIVAL в подкрепа и с участието на някои от най-цветните музиканти, актьори, диджеи, илюстратори, комици, художници, йога учители, крафтъри и градски герои, които добре познаваме от софийската сцена.

Какво е един фестивал без музика? Знаем, че няма нужда да ти казваме отговора. Точно затова една от категориите в Go Guide Stay Home Festival ще бъде посветена именно на музиката. Отваряме истинско лайв пространство за концерти, макар и виртуално, а в него посрещаме някои от най-любимите си артисти, които иначе ни радват от софийските сцени. По добра традиция каним музиканти, изявяващи се в различни жанрове, за да те зарадваме с истински добър саунд от различни страни.

За да танцуваш и пееш в средата на хола, сякаш никой не гледа

(не е вярно, че никой не гледа, всеки има любопитни съседи)!

Вратите на виртуалната музикална сцена се отварят с подкрепата на Fashion Days, които също по традиция са партньор в едни от най-вълнуващите ни начинания!

Дичо, Остава, Прея, Jin Monic, Бодуров трио превземат сцената за жива музика в първия ден от фестивала. Във втория пък се наслаждаваме на Мила Роберт, Funky Miracle, Ерсин от JEREMY?, Александър Славчев – всички те ще направят свои индивидуални пърформънси в рамките на фестивала, а за да разбереш точните часове на всеки от концертите,

следи събитието във Фейсбук и страницата на Go Guide.

Фествалът достига до нас благодарение на superhosting.bg

Delivered by Takeaway.com

А с кои диджеи ще бъдем на парти по време на фестивала виж тук

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *