Go Guide Stay Home Festival: диджеите, които пренасят нощна София у дома ти

По партитата ще ни познаеш

0 коментара Сподели:

Като медия, отговаряща за масовите градски забавления, Go guide се чувства длъжен да влезе в домовете на своите фенове, за да повдигне тонуса и да направи връзката с любимите си артисти и локации истинска и жива. На 2 – 3 май ще се проведе първото издание на STAY HOME FESTIVAL, което нямаше да се случи без идеята на Влади Герасимов и Вероника Вапирова, в подкрепа и с участието на някои от най-цветните музиканти, актьори, диджеи, илюстратори, комици, художници, йога учители, крафтъри и градски герои, които добре познаваме от софийската сцена.

Няма да крием, че нощна София ни липсва много.

И понеже едно от местата, на които обикновено можем да се срещнем, е дансингът, и в това си събитие отделяме специално внимание на Тях – Диджеите с главно Д, заради които често се прибираме отвъд всякакви „вечерни часове“. 

Време е да извадиш диско одеждите от гардероба и да се приготвиш за парти. Може и да си си вкъщи, но нима нещо толкова елементарно като четири стени ще те спре да се слееш с ритъма на града, който този път не те кани на среща, а влиза директно в дома ти? DJ сцените се откриват с подкрепата на  Modis.

Някои от любимите ни диджеи застават зад пултовете на емблематични локации, за да доведат нощна София до всяка нейна стая.

Отключваме различни виртуални сцени и предаваме пряко с разнообразие от стилове.

Ihou, Julieta Intergalacticа, Cass, ShoSho, Zimone&Boyan ще те чакат със сетове безкрай, а пакостниците в Shame Party-то отново ще те накарат да се червиш. За да разбереш точните часове на всеки от концертите, следи събитието във Фейсбук и страницата на Go guide.

Go Guide Stay Home Festival се осъществява с генералната подкрепа на Takeaway.com.

Фествалът достига до нас благодарение на superhosting.bg

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *