5 неща, без които не може… Атанас Куцев от Stereofox

А ти без какво не можеш?

0 коментара Сподели:

Наско е меломан, селектор и част от музикалната платформа Stereofox. Един от двигателите на инициативата WIND2WIN и продуцент на документалния филм за пластмасовото замърсяване в Черно море – „Море на вятъра“.

Смартфон Huawei P20 Pro

Освен че успявам да свърша супер много работа, докато съм в движение, камерата му е феноменална. Имаше период от около 2 години, в които почти не снимах, защото нe ми се мъкнеше тежкият фотоапарат, докато сега снимам постоянно. Както казват

– най-добрата камера е тази, която имаш в момента.

Лаптоп Lenovo ТhinkPad

Имам го, откакто почнах да селектирам музика, и е страшна машина, предвид какво му причинявам – портативен, здрав и направо хвърчи с това SSD.

Слушалки AKG К518

Идеални са за пускане на музика, а и основното слушам, докато съм навън – изолират добре и имат висок честотен диапазон. Не бих могъл да издържа цялата лудница на София без слушалки, ха-ха.

Бутилка за вода за многократна употреба

Пия супер много вода всеки ден и

не мога да си представя всеки път да си купувам пластмасова бутилка.

А и в София водата е хубава и има безброй места, от които можеш да си налееш (включително и заведения).

Раница Herschel

Постоянно мъкна някакви неща наляво-надясно, включително и изброените тук, и много мразя да нося нещо в ръка. Тази е по-елегантна и е подходяща дори и за работни срещи.

Виж още: 5 СУТРЕШНИ РИТУАЛА ЗА ВЕЛИКО НАЧАЛО НА ДЕНЯ

И ТИ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА ЖИВЕЕШ БЕЗ Lenovo IdeaPad S340

Животът е прекалено кратък, за да си зависим от вещи, но както Наско, така и ние не можем без нашия Lenovo IdeaPad S340, който е от серията ултратънки, много леки, елегантни, с тясна рамка на дисплея и FHD резолюция. С процесор Intel Core до 10-та генерация работите бързо, независимо каква задача изпълнявате. Добре обмислените детайли на дизайна, като например privacy-shutter на камерата, завършват великолепното преживяване.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *