7 коледни партита, на които да се пуснеш, без да му мислиш

Парти графикът ни за месеца

0 коментара Сподели:

С настъпването на декември моментите се превръщат в празнични, бавно и неусетно губим мярата за понеделник, вторник… четвъртък и всеки ден се превръща в нестихващ уикенд. За да не изпуснеш съвсем снежната диря на пълния график с партита, ти събрахме на едно място всички мъст коледни вечеринки, които ще те срещнат с любимите хора. Местата са ти все познати, чувстваме ги като у дома си.

Потопи се заедно с нас в коледна нощна обиколка от EXE през ПЕТЪК до Switch , без да изпускаш партито в КЕВА и къде ли още не.

 

Започваме месеца на коледните фиести с най-голямото парти за ИТ стартъп общността в София. За четвъртото му издание организаторите и каузите са повече от всякога. Puzl Coworking и всички членове на пространството, стартиращи, инвестиционни и технологични компании, обединяват сили, за да ко-организират най-голямото коледно парти за предприемачи и членове на ИТ екосистемата на 18 декември. Освен купона и готините хора те очакват и избрани благотворителни каузи, които лесно ще можеш да подкрепиш, а организаторите имат отговорността да предоставят средствата лично преди Коледа.

 

На 21.12, непосредствено преди Коледа си поканен в Клуб за Естетическо Възпитание на Артиста, за едно по-различно преживяване. Ще се потопиш в интересната и митична история, предшественик на този светъл празник, който обединява всички ни. Christmushroom – The origins of Christmas ще бъде идеалният повод да разбереш истината за "Коледния дух".Под покрива на тематично украсената коледна  къщичка се е събрал цял един паралелен свят, в който ще се превърнем в шамани и джуджета. За вълнуващото музикално пътешествие ще се погрижат YORY & Silent Citizen, които ще те накарат да танцуваш под звуците на завладяващи и прогресивни Tribal Spirit Drums and Music.

 
 

Дойде ли декември, знаем, че ни очаква и гранде коледен Метрополис. Този път в Интер Експо Център София ни гостуват John Digweed в компанията на Metodi Hristov и Gallya. Запази си предколедната вечер на 21 декември за разтърсващи танци до сутринта, за да изпратим парти годината подобаващо. 

 

По традиция в коледната нощ се събираме в бар ПЕТЪК за Коледен БГ Специалитет. Това е вечерта за разпускане между голямото преяждане посредством разнообразни диджестиви и специална грижа за небаналното ти коледно настроение с най-добрите български парчета на всички времена. Традиционният Коледен БГ Специалитет – любимото декемврийско парти на поколения парти джуджета, е със само българска музика за душата и никакви досадни коледни клишета. В ролята на Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата за вечерта ще се вкарат ДЖNПCY Joker и най-доверените му приятели, които ще изпълняват музикални желания на най-послушните, изпратили писмата си предварително в събитието във Фейсбук.

 

Коледа ще празнуваме и със семейството на EXE Club. На 25 декември клубът отваря вратите си за приятели, а зад пулта са не кои да е, а Marc Maya (elrow), ELECTRIKSOUL, YORY и Vanina. Ако още отсега се чудиш какъв ще бъде вайбът на Elrow Sofia, не пропускай да тийзнеш музикалните си сетива, обещаваме ти, че няма да останеш разочарован.

 

Fabrica 126 ще се трансформира в нощта на 25 декември. Специалното издание на Christmas Horror Story посреща с ултра комбинация от DJ-и, които ще направят музикалното преживяване интензивно и запомнящо се – Nikolay Kirov (Set About / Renesanz), Cardioactive (Stamina), Markov (Stamina), Astral Scаre и Revolte. Потопи се в магията, която ще се случи, и стани част от тематичното преживяване за една по-различна коледна вечер.

 

Коледа празнуваме у дома, а Switch сиго чувстваме точно така. По пътя на логиката не можем да пропуснем да се съберем за Xmas Liqudizer, който ще се случва на 20 декември в любимия бар под Моста на влюбените. Зад пулта ще блестят LQ, Kickon и Crash, ние както обикновено ще танцуваме, докато ни държат краката, този път с още повече празнично настроение и зимни усмивки. 

Ние избрахме тази година да сме в Ню Йорк.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *