Вечният култ: Harley-Davidson (+ 4 родни звезди до него)

Новият звяр на легендарните мотори впечатли едни от най-популярнит хора у нас

0 коментара Сподели:

Символ на вятъра в косите, огъня в кръвта и абсолютната свобода. Harley-Davidson е име, което говори само за себе си и няма нужда от повече думи – те всички ще са излишни. Тези мотори са истински стилни, без значение дали сме в 80-те или пред идващото второ десетилетие от XXI век. Съвсем скоро семейството им от феноменални модели се увеличи с още един, а ние дори от редакцията успяхме да чуем мощния рев на новото попълнение. 

Low Rider S впечатли всички ни по време на откриването на един от дългоочакваните нови клубове на HOG Sofia Chapter Clubhouse.

Именно там ще се събират всички истински приятели на легендата. В тълпата от любители се откроиха четири от най-видните лица от големия и малкия екран – Калин Врачански, Ники Илиев, Дичо и Ники Кънчев. Именно те четиримата успяха да се докоснат до този звяр на две колела. 

Какво обаче ни впечатли в новия модел от серията Low Rider? Той успя да продължи култовия възход на бранда както с невероятния си двигател, който носи звука на Харли от "онова" време с палещ душата тътен. Освен това балансът, който усещаме, определено е неописуем и недостиган до такова ниво досега. И докато моторът гали душата и ухото, той успява да погали и окото – нищо във визията на това попълнение не е недоизпипано, напротив – обърнато е внимание и на най-малкия детайл. Всеки елемент по шасито е в черно и по този начин той изглежда изключително стилен и носи съвършено характера на Low Rider S. Помислено е и за удобството на всеки, възседнал този звяр – седалката не позволява изхлузване при ускоряване и поддържа тялото в стабилна позиция. Калин Врачански и Дичо определено не се сдържаха да не пробват новия модел от Харли,

а ако и ти искаш да усетиш свободата в кръвта си, можеш да го направиш в шоурума на Harley-Davidson, бул. "Ботевградско шосе" 348, където освен новия Low Rider S може да усетиш изцяло духа на марката или да си запазиш час за тест драйв. 

А тук селектирахме модни находки, които можеш да притежаваш, без да банкрутираш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *