5 модни тенденции, които разкриват характера ти

Бонус: можеш да се сдобиеш с всички на по-ниска цена от Answear веднага

0 коментара Сподели:

Ех, тази световна индустрия за милиони – модата! Върти живота ни като центрофуга на пералня, пусната на 1200 оборота и ни повлича в желания, които понякога избеляват без време, а понякога остават запазена марка на личния ни гардероб с десетилетия. Някои хора се обличат според настроението, други спрямо модните тенденции, трети точно напук на тях, но каквото и да правиш ти, дрехите, които избираш, говорят повече за теб, отколкото предполагаш.

В следващите редове описваме четири модни тенденции и с усмивка казваме как си представяме хората, които ги следват. Всички находки пък са в сайта на Answear, където  целия ноември е месец на намаленията. 

Sport is the new sexy

Ако следиш модните тенденции, няма как да не си забелязал все по-осезаемото присъствие на спортните стоки в трендовете за всекидневно облекло.

Първо в гардеробите ни влязоха маратонките

(и някои хора упорито се правеха, че не ги харесват, докато накрая не поддадоха с чифт от онези с най-дебелите подметки), а постепенно дори най-отявлени фешънисти започнаха да се разхождат по улиците, облечени в спортни горнища, худита, долнища и тениски. Стана ясно, че спортните дрехи вече не са запазени само за територията на фитнеса, а напротив – супер желани са. Ние нямаме нищо против тенденцията, напротив – радваме се, че има хора, които успяват да превърнат най-удобното облекло в секси такова. Определено трябва да имаш находчива мисъл и стабилен поглед върху модната сцена, за да успееш да изглеждаш адекватно, облечен в анцуг (нека си го кажем) и то – без това да те притеснява.

Back to Basics

Друга любима тенденция, която се завърна от 90-е, е денима. Дори да не се облечеш в дънкови дрехи отгоре до долу обаче, винаги можеш да заложиш на чифт дънки от качествен деним и хубави обувки, за да изглеждаш добре. Градският типаж в теб, който си подсвирква this boots were made for walking, ще бъде адски щастлив дори да гази в локви по паважа! Да имаш двете означава, че имаш най-необходимото или така наречените basics. Хубавите обувки и дънки могат да се съчетаят успешно с разнообразни топове и аксеасоари за постигане на различна визия, съобразена с мястото или събитието, на което отиваш. Ако си от типа, който залага именно на basics, разнообразени с атрактивни аксесоари, то със сигурност си от хората, които обичат да подсигуряват земята, върху която стъпват, но не се страхуват и да експериментират.

Типичен представител на градската фауна!

All that glitter IS gold

Има марки, които са марки с име по определена причина и не, тя не е цената, записана на етикетчето. Да кажем, че те не следват тенденциите, а ги задават, е банално, но много вярно. Платовете, изработката, дизайнът на премиум дрехите са мислени, за да бъдат красиви и да доставят удоволствие при носене (тук те молим да си представиш как едно много леко и нежно перце гали гърба ти по протежението на гръбначния стълб…).

Тези дрехи никога не излизат от мода

или по-скоро – никога няма да излезеш извън полезрението на модните диктатори, ако залагаш на брандове с доказано име и качества. Разбира се, трябва да притежаваш умението от океана артикули да можеш да отличиш тези, които са не просто красиви, но най-добре подхождат на твоята физика и визия. Едно е сигурно, предпочиташ ли премиум марките пред всвсичко останало, значи си истински ценител, който знае какво търси и как да го постигне.

Shopaholic

Има една графа модни хора, която не се влияе от никакви тенденции или по-скоро – подчинява се само на най-трайната и всевластваща вселенска тенденция.

Манията да пазаруваш!

Най-ярко последователите на тази тенденция си проличават по време на намаления, Black Friday, сезонни разпородажби и други оферти, когато могат да намерят търсените модни находки на много по-ниска цена. Ако и ти си от тези, които нямат търпение за следващото намаление, можем да ти кажем само may the force be with you и да предположим, че си фен на „Междузвездни войни“.

Ако твоят тип са худитата и сникърсите, дебни Answear oт 5-и до 12-и ноември, тогава намаленията, част от Black November започват именно на тези артикули. Ако пък си за боти и дънки, къде по-пош, къде по 90-те, твоите дати стартират от 13-и ноември. Премиум брандовете ще бъдат намалени между 21-ви и 26-и ноември, а от 27-и ноември до 2-ри декември започва Final Black Friday & Ciber Monday, когато находките ще валят от всички страни.

А кое събитие посетихме заедно с Answear, виж тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *