Шестото следработно соаре на Go Guide и българският вкус

Ферментирахме туршия и пихме коктейли с ракия!

  • 18.11.2019
  • от редакторите

Ако можехме сами да си напишем шестица за шестото Go guide After Work Social Club парти , щяхме със сигурност да го направим. Всъщност, защо да не можем? 6!

Вадим бележниците и подписваме оценки за добро представяне на всички, които правиха туршия, пиха коктейли с ракия,

танцуваха, снимаха се за Инстаграм и определено на всички, които не се опитаха да опитат от инсталацията в КО-ОП!

Това събитие посветихме на вкусa на вкъщи, вдъхновени от кампанията на Mastercard, в центъра на която стоят традиционните български вкусове. Разиграхме и томбола, а петима от участниците спечелиха възможността да изпратят на свои близки в чужбина колетите на Mastercard, пълни с традиционни български благинки. Кампанията Taste of Home продължава - гласувай за любимия си български вкус

Александър Цеков пък показа на първите дошли на събитието как се прави домашна туршия. Включилите се - похвалете се дали ферментацията завърши успешно след четири дни! Майсторите на коктейлите зад бара в "Спутник" сложиха всички любими вкусове в чаша, а dj Skill ни раздвижи с тонове тонове. В галерия КО-ОП българската храна подправи изкуството и се издигна до пиедестала на произведенията. 

 

А пък с тези обувки си ходим из улиците.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.