Неастрологичен хороскоп: 14 – 20 октомври

Малко преди Хелоуин маг Жаклина ще разбуни всички духове

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа през седмицата, която започва с Петковден.

Да започвам и аз, защото петима Петко не чакат!  

Овен

Не искам да ви отчайвам. Знам, че всяка седмица четете хороскопа ми с надеждата за по-добро бъдеще и едно по-приемливо настояще, но то няма да се случи през тази седмица. Не ви лъжа, искрена съм с вас. Ако искате да чуете фалшиви красиви думи за това, колко ще е хубава седмицата ви, отидете да прочетете нещо от маг Сребра! 

Телец

Колко хубаво само ви се връзва, че на 15 октомври е международният ден на прехраната! Имате повод да си боднете някое суши, пица или ущипци без никакви угризения, не че сте ги имали и преди. Само не забравяйте да се пазите от контакти със зодия Овен, че нещо не са на кеф. Положителните съюзи са с Везни, Близнаци и Дракон по китайския календар. 

Близнаци

През тази седмица избягвайте контакти със следните знаци: Глиган и Петел от китайския хороскоп и Ябълка от келтския дървесен хороскоп. Сексът през следващите 7 дни е не просто препоръчителен, ами и задължителен, само гледайте да не е с Глигани!

Изберете си някой Тигър/Тигрица набор 1986.

Рак

Вашите съюзи са със знаци Бряст и Клен от келтския хороскоп и с Близнаци и Лъв от обикновения. Иначе седмицата обещава да е средно скучна докъм сряда и след това направо непоносимо скучна. Потърсете алтернативни методи за забавление, които едновременно с това да бъдат и законни. Знаете, че в този хороскоп се стремим да бъдем законни, трезви и обезпаразитени! 

Лъв

Много добре знам кой ще е вашият силен ден през тази седмица. Това е срядата, когато в САЩ се отбелязва Денят на шефа. Лъвовете много добре знаят, че не е нужно да имаш табелка с надпис шеф, за да бъдеш шеф, особено когато ти идва отвътре. Господствайте на воля!  

Дева

Много добре знам вас какво ви интересува тази седмица. На 15 октомври е световният ден на чистите ръце и вие треперите от вълнение. Мои малки психопатчета, днес ви е разрешено да си купите дезинфектант от скъпия и пакет мокри кърпички на промоция 48 броя за 7,50 лв. Господата нека помислят за подарък към дамите – скъп интимен гел, защото чистите ръце са само началото по пътя към едно по-чисто тяло! 

Везни

Избягвайте храните с висока степен на алкалност, както и контакти със Стрелци, зодия Кон и зодия Овца от китайския хороскоп, както и с Орех и Габър от келтския дървесен хороскоп. Не е зле също така да избягвате и пряк контакт със слънчева светлина за повече от 14 минути, защото периодът е изключително чувствителен за кожата на лицето ви. 

Скорпион

Въпреки вътрешното ви убеждение, че няма кой друг да „оправи“ града ви, както можете да го оправите само вие, тази седмица е моментът да решите за кой/коя ще гласувате на изборите другата седмица. Промяната от утре започва от днес, а тези от вас, които искат да се променят, учейки немски, нека помнят какво е казал Джеръм Джеръм за един свой приятел, учил 12 години немски.

Казал е, че че животът му станал много по-добър, след като го забравил. 

Стрелец

Иска ми се да ви кажа нещо хубаво, но когато няма какво, е най-добре да замълча и да ви оставя сами да разберете. Не ви чака нищо добро. Това, което прави живота живот, ще ви се изплъзва най-невъзмутимо. За да бъда по-красноречив, ще си послужа със следните примери. Можете да забравите за водка на гладно, френска любов след залез-слънце, както и всяка друга форма на секс, следобеден чай, масаж на краката, голо хоро над Драгалевци, облечено хоро в Борисовата, ортопедични обувки, дънки с висока талия, мокасини и др. Най-добре вземете отпуск или напуснете работа. 

Козирог

Искам да ви предупредя през настоящата седмица да не вярвате на хороскопи и всякакви предсказания и гадания, правени на прясно заколено тяло на бозайник или птица. Разчитайте най-вече на интуицията си, защото всичко друго ще ви подведе по път, от който после трудно ще излезете. 

Водолей

На 14 октомври 1964 г. човекът, който имаше мечта, Мартин Лутър Кинг, печели Нобелова награда за мир, и то без да е бил тийнейжър в нервна криза. Тази седмица, скъпи Водолейчета, мечтайте и мечтите ще се сбъднат. Всеки има право да мечтае, дори и копнежите ви да са свързани с това да видите „Манджа стрийт“ възстановена, макар и за ден. Разбирам ви, мечтите са си мечти, но трябва и да се яде!  

Риби

Само вие ще ме разберете, но за да е седмицата ви щастлива, избягвайте контактите със себе си в следващите 7 дни. Както искате ме разбирайте, но за Рибите е важно да не бъдат оставяни сами, защото ги грози опасност от самопричиняване на вреди по непредпазливост, които после ще тежат на съвестта на останалите знаци. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако имате нужда от съвет за любовен проблем, потърсете някой друг…

За да бъдеш в тренда не само в музиката, виж 10 аксесоара, с които да преобразиш стила си през есента

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *