Неастрологичен хороскоп: 23-29 септември

Маг Жаклина и този път ни преведе най-важното от разговорите на звездите...

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина с порция от хороскопа на 23 септември!

Денят, в който до края на годината остават точно 99 дни, а до края на света кой знае, може би 100? 

Овен

Чаровен непознат ще промени седмицата ви… като ви спести глоба за неправилно паркиране и шофиране без колан. Не е ли хубаво, когато постъпваме човешки един с друг и нещата се нареждат без ръкопашен бой, псувни и съдебни заседания? 

Телец

С две думи, нищо особено. Или май беше нищо специално. Абе май няма значение, защото седмицата ви ще е доста слаба. Съжалявам, ако ви разочаровам, но аз така живея вече повече от 25 години, питате ли ме мен какво ми е? 

Виж повече: 10 неща, които не трябва да правиш в София

Близнаци

Пригответе се за силни емоции! Ще сънувате как получавате предложение да се включите в надпреварата за София. Това ще ви накара да преосмислите политиката си по отношение на приемането на предложения. Последното пък ще ви тласне да приемете едно небрежно получено неприлично предложение. Ефектът на пеперудата приложен на практика! 

Рак

Същото ще кажа и на скорпионите. На 26 септември е Световният ден на контрацепцията, а вие правите секс в индустриални количества. По този повод държа на принципа си, че този хороскоп подкрепя безразборния секс, но никога небезопасния.

Продължавайте да използвате надеждни контрацептиви с надеждни партньори! 

Лъв

Вие сте истински живи легенди! Нищо не може да ви отнеме лятото, дори и астрономическата есен. Звучи прекалено хубаво, за да е истина, и за съжаление е точно така. Истината е леко облачна, студена сутрин и с жълти листа. За да се почувствате по-добре, правете секс за една нощ с представител на зодия Риби. 

Дева

Вашият септември беше сладък и закачлив като трудно отшумяващо мускулно разтежение. Макар и да не е бил вашият месец, той вече е към края си. В този ред на мисли тази седмица ще е преходна към един по-подреден и щастлив октомври. 

Везни

Везните са новите владетели на рождените дни в зодиака. Намислете си желание, дайте ми личните си данни, копие от лична карта и ще направя така, че то да се сбъдне, честна дума!

Виж повече: Празната половина на леглото избра ли с кого да я запълниш? 

Скорпион

Погледнете какво съм казал на Раците, за да не се повтарям излишно! Ще добавя само, че ако раците правят секс в индустриални количества, то вие го правите в гига индустриални! Въпреки че ги обвиняват в излишна злоба, но това е друга тема…

Стрелец

Денят намалява, но на вас това не ви е проблем. Тъмната част на денонощието е периодът, в който повелявам да сте активни през тази седмица.

Каквото и да ви се случи да консумирате след залез слънце, гледайте да е с мярка!  

Козирог

Потърсете щастието в малките неща като например заплатата ви. В крайна сметка, колкото и да е малка, си е ваша и никой не може да ви я вземе… поне докато не дойде време Нептун да е в 9 дом и да ви е време за смяна на работното място. 

Водолей

Знам, че се чувствате смачкани като перчема на Борис Джонсън, но е време да продължите напред. Звучи доста объркващо за останалите, но 14% от аудиторията схвана намека. Смело и нито крачка назад, за да постигнете мечтите си. 

Риби

29 септември е международният ден на сърцето. Този празник е специален за вас, защото както Тони Стораро изпя преди години: „Вашето сърца не са, рани са!“. Грижете се за сърцата си и внимавайте на кого ги подарявате тази седмица. Има други органи, които може да подарите с по-лека ръка… 

Ако търсите двигатели втора употреба, накладки и окачвания на изгодни цени, потърсете ни на Фейсбук страницата на маг Жаклина! 

А ние те питаме – до музата си ли заспиваш всяка нощ

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *