Go Guide After Work Social Club vol.3 те кани на среща в центъра на града

Отново сме на открито, гледката е на 360 градуса

0 коментара Сподели:

Готов ли си за Go Guide After Work Social Club vol.3

Няколко часа танци и десетки коктейли по-късно от първия път, когато се събрахме в сряда, идва ред да те поканим на третото Go Guide After Work Social Club парти.

Вече се социализирахме заедно в най-приятния софийски безистен, потапяхме се в лъчите на залеза на покрив, а сега идва ред за най-романтичния градски паваж. 

За трети пореден път третият ден от седмицата настъпва за третото Go Guide After Work Social Club парти и третата сряда, в която повече ще танцуваме, отколкото ще работим. Малко след 18 часа се отправяме с крачка, в ритъм с туптенето на сърцето на града, към крайъгълното малко площадче, скрило повече истории за добре прекарано време от всички големи пространства. На 11 септември домакин на третото ни парти за след работа ще бъде The Cocktail Bar. Както подобава на мястото, в центъра на събитията застават коктейлите. Специален фокус пък ще хвърлим върху сгряващия кръвта ром Havana Club, за да сменим умело лятното настроение с есенни тонове. 

Ако си идвал на някое от предишните ни събития, знаеш, че музиката винаги е движеща сила на всяка наша среща. И този път ще застанем пред и около пулта, за да раздвижим всяка клетка от съществата си, готови да се потопят в новото забавление. По традиция ще те почерпим с нещо за добре дошъл – този път хапки от Niko’las и

ще те оставим да се наслаждаваш на срещата си с града и хората, които го превръщат в мястото, на което най-много искаме да бъдем. 

Виж как GoGuide съживи града

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *