В София през уикенда: 07 – 09 юни

Слънчев уикенд в София

0 коментара Сподели:

Този уикенд сме на фестивална вълна дори и в града. Събрахме ти всички вкусни и пивки локации, на които заедно ще празнуваме. Всичко във въздуха ни нашепва да бъдем с внимание и любов към природата, така че ще пренесем дори парти вайба в красивата Ботаническа градина на София, а в неделя отскачаме чак до Индия. Какво още те очаква, чети тук.

•INDIAN – SPECIAL – BRUNCH•
Неделя, 11 часа, Old is new

В неделя сутрин потегляме към Индия. Богата на вкус и непознати усещания, кулинарното пътешествие има за стартова точка Old is new. Познаваме тематичните им брънчове, но този път интересът ни е още по-голям, а ние все така нетърпеливи. Мастър екипът от готвачи ще си партнират с гости от Индия, които да ни подарят наистина вкусно преживяване.

8TH BALKAN WINE FESTIVAL 7 – 9 JUNE 2019
Петък до неделя, 17 часа, НДК

С ръка на сърцето можем да кажем, че за хубаво вино винаги ще намерим време. Този уикенд се посвещаваме на осмия подред Balcan Wine Fest. За пръв път фестът ще се проведе на открито, пред НДК, а освен богатата селекция вино ще се забавляваме и с интересната програма на феста. Малчугани и домашни любимци са добре дошли. 

HENDRICK’S ODD PARTY 2019: БУРЕНОСНА ИНФУЗИЯ
Събота, 16 часа, Университетска ботаническа градина

Присъедини се към Обществото на Hendrick’s Необичайниците и се отдай на ведри забавления сред сродни души с инфузия от краставици, рози и щуротии. Всичко това гласи поканата за парти не къде да е, а сред самата Ботаническа градина в София. Настройваме се за буреносна инфузия, която да завихри доброто ни настроение с много вкусни коктейли.

ОСИНОВИ МЕ!
Неделя, 17 часа, Kino Cabana

Пощенска кутия те кани на четене за животните и хората в партньорство с Организация за защита на животните "Четири лапи"! Заповядай с четириногите членове на семейството си в Kino Cabana. Вдъхновяващи, трогателни, истински и измислени истории за хора и животни ще четат Стефан А. Щерев, Азис, Лили Гелева, Александра Богданска, Ивет Добромирова, Силвия Стойчева, Любен Дилов-син, Дани Петканов, заедно с осиновени любимци. На място ще имаш възможност и да се запознаеш с някои от героите на кампанията, които са за осиновяване.

SODOGGY – ШАЛЧЕ ЗА ЧУВАЛЧЕ VOL. 2
Неделя, 12 часа, SOHO Sofia

Animal Rescue SofiaSOHO Sofia и Ador Barador отново се обединяват в кампанията „SoDOGGY – шалче за чувалче“, след като с първата такава среща успешно са изпонахранени 300 животинки в продължение на повече от месец.

В слънчевата градина на SOHO ще можеш да избереш сред десетки различни цветни и класически десена кучешки и човешки шалчета и аксесоари на цената на чувалче с храна от 17 кг – 34 лв., като всички събрани средства ще бъдат използвани за нуждите на приют „Фермата“.

Meadows Family: Ренета, Влади и Биляна

Какво вещаят звездите за месец юни и накъде ще те отведат

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *