В София през уикенда: 17 – 19 май

Този уикенд излизаме навън

0 коментара Сподели:

Писна ни от мрачното делнично време и за уикендите дни сме поръчали специална доза слънце и събития на открито. Ще погъделичкаме стомаха си с базари в парка, но не само. Освен ведрите и положителни outdoor активности ще се научим да забъркваме любим класически коктейл, както и ще се повеселим с готини дрешки и музика. 

MEADOWS FAMILY MEETUP : LIFE INTO THE REALITY
Събота и неделя, Fabrica 126

За всички приятели на фестивала този уикенд ще отворим чакрите за ежегодното преживяване Meadows in the Mounains. Фемили срещата ще те потопи в усещането и вайба, които са уникални за събитието – уикендът ще ни събере за медитация, енергийно лечение и спиритуални сесии, след което ще се настроим на музикална вълна и ще прелеем енергията си в танци с различни DJ-и, лайв музика и актове на български и чуждестранни Meadows артисти. Всичко това, създавайки неповторима реалност заедно. 

НАПРАВИ ХРАНИЛКА – ПОМОГНИ НА ПТИЧКА
Събота и неделя, от 12 часа, Serdika Center

Присъедини се с нас към инициативата на Сердика Център – ела там през уикенда (Голямата ротонда, ниво -1), за да разбереш какво се случва със средата, в която живеят птиците, и как да подпомогнеш опазването на природата. Заедно ще сглобяваме хранилки за птици и след това ще ги изрисуваме както на всеки му харесва. Най-хубавото е, че всичко това е в подкрепа на птиците и всяко дете, а защо не и пораснало дете може да вземе хранилката и да я постави където пожелае. Добре дошъл си сам, с приятели, семейство или всички заедно.

АГРАР ПАЗАР НА МАЙМУНАРНИКА
Събота, 10 часа, Маймунарника

Откриваме треската за лято с разходка в Борисовата градина, която ни води към Маймунарника. Дом на готиния аграр базар, събиращ домашни продукти от малки ферми, направени с любов и ръчен труд специално за нас. Този уикенд ще им се насладим, както е редно – на открито, с добро настроение, позитивна енергия и много апетит.

НОВ ПАРК В СОФИЯ: ПОЧИСТВАНЕ И ЗАСАЖДАНЕ
Събота, 10 часа, ул. Суходолска 175

Понякога единственото решение и отговор на желанията ни се корени в самите нас. За това те призоваваме да се включиш в инициативата за облагородяване на зеленото пространство около ВСУ “Любен Каравелов”. Нужни са малко усилия и добра воля за да дарим на града малко повече свежест и зеленина, така че престраши се и ела да променим действителността заедно.

ГРЕШНИЯТ ДРЕШНИК VOL.3
Събота, 11 часа, All Channels Communications

В събота офисът на All Channels Communication ще се преобрази в базар за един ден. Третото издание на „Грешният дрешник“ очакваме с нетърпение, а в него ще намерим всякакви модни находки. Напомняме ти, че всеки може да участва срещу сумата от 20 лева, която ще бъде дарена, както и 10% от продажбата. Пазаруване с кауза, както и възможност да дадеш нов живот на дрехите си, чакаме те там.

DISASTER TO MASTER | COCKTAIL CLASSES 3.7 (NEGRONI)
Събота и неделя, 14 часа, Bar Public

Екипът на Disaster to master с радост те кани на дългоочаквания и така желан от тях клас, посветен на Негово Величество Негронито. Колко горчиво трябва да е негронито? Как се сервира? Какъв е балансът му? Как да подбереш джин за него? Всичко това ще разбереш в двата поредни дни на уикенда от 14.00 часа в PUBLIC в компанията на Драго и Иван. В класа ще се работи с Plymouth Gin, Monkey 47 и Beefeater Gin. Нямаме търпение.

GONE SURFING: AUSTRALIAN AFTERNOON VOL. 3
Събота, 16.20 часа, Rolling Dogs

3 за щастие е максимата на Gone surfing и яките хора от Yes, които са подготвили незабравима следобедна парти случка. Табелката, поставяща началото на лято 2019, този път ще бъде закачена пред караваната на нашите приятели от Rolling Dogs и удоволствието ще е за всички сетива. Супер яка селекция от aвстралийски саунд, вкусен хот дог и попсикъли от Power Pops.

Ако все пак си на вълна домашно кино, ето 10-те най-добри филми с Джулия Робъртс.

10 култови БГ гаври с песни.

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *