5 събития за след работа: 25 – 29 март

Какви ще ги вършим тази седмица

0 коментара Сподели:

Тази седмица ни започва с чаша горещо кафе и много интересни събития, които да ни направят по-добри и мотивирани както професионално, така и не само. Освен тях ще обърнем внимание и на културните мероприятия в столицата, като няма да изпуснем връчването на театралните награди „Икар“, както и всички седмични партита, които си струват да останем до късно.

FUN NIGHT QUIZ NIGHT AT STUDIO 5
Понеделник, 19.30 часа, Studio 5* music club

Ако не друго, поне да започнем седмицата с добро настроение – за това ще се погрижат любимите ни Тео Чепилов и Георги Кючуков, които ще водят първото издание на попкултурния куиз на студиото. Много адреналин и емоция в отборната борба на всички знаещи, очакват те въпроси за музика, кино, телевизия и спорт, а ти не се колебай да събереш своя отбор от приятели и да се обадиш, че ще участвате.

IKAR 2019 AFTER PARTY – THE GENTLEMEN & FRIENDS LIVE / TERMINAL1
Сряда, 21 часа, Club Terminal 1

Така нареченият малък петък ака срядата ни очаква с връчването на тазгодишните театрални награди „Икар“. Ако не успееш да присъстваш на официалната церемония, със сигурност ще се радваме да те срещнем на after party-то в клуб Терминал 1. Тук ще се съберат всички любимци с готина лайв и не само музика и много приятели. Очаквай включване от The Gentlemen, Стефан Вълдобрев, Димо Стоянов, Лили Гелева и Мартин Костадинов, както и много други готини хора зад пулта.

TOP 5 TRICKS FOR IMAGES IN POWERPOINT
Четвъртък, 19.30 часа, 365labs

Ако все още не си се докоснал до уебинарското изкуство, то крайно време е. Онлайн семинарът ще се проведе в сряда вечерта, а къде ще го прекараш ти, си е абсолютно твой личен избор. Единственото, което се изисква, е да се регистрираш предварително, за да получиш нужния линк, където ще се случва и самият уебинар. Този ще разшири презентационните ти умения, което е чудесна възможност да уплътниш смислено последната вечер преди уикенда.

NDOE – LIVE AT CLUB STROEJA – 28 MARCH 2019
Четвъртък, 22.30 часа, Stroeja

Ако след края на уебинара ти е дошло парти настроението, можеш да дадеш газ към „Строежа“. Любимият и уютен бар е винаги отворен за приятели, а тази вечер в него ще те очаква NDOE. Live-ът ще започне в 22:30, а освен него ще видиш и muhaill и специалния гост MYTAG (DRS). Няма какво да ти обясняваме да настроиш на TKNQ / trap / bass / grime честоти, просто ела и се забавлявай.

CREATIVEMORNINGS С МИХАИЛ ЗАИМОВ
Петък, 8.30 часа, Generator

За финал на седмицата ще започнем петъка в извънработно време, но в свежата сутрешна компания на CreativeMornings. Съвсем скоро беше Световният ден на водата и темата на 40-ото юбилейно издание на CreativeMornings Sofia също ще бъде ВОДА. Важността на темата провокира да бъде поканен лектор, който да даде пример за отношение, загриженост и смислена кауза. Точно това е Михаил Заимов – активист, ангажиран с популяризирането и проучването на морското дъно, както и пътешественик и подводен фотограф, който се е гмуркал в най-богатите и интригуващи води по цял свят – освен че ще ни разкаже повече за видяното от него, ще обърнем внимание и на стъпките, които трябва да предприемем за съхраняването и опазването на този чуден свят.

Превключи програмата и мини смело на следващата страница.

Absolut търси най-оригиналните статуси в социалните мрежи, за да направи парти, вдъхновено от тях.

За останалите тайни на града последвай Instagram профила ни и спечели колекция класни български вина.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *